|
|
![]() |
|
|
#31 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 3
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
arkadaşlar size sorum dvb dreamda biss çalıstıramadım onun için bi sey yokmu ya prog dvb benim pcde cok kasıyor ama dvb dreamda hem oyun oynuyom hemde tv seyrediyonm dvb dreamd bis key nasıl yapacam anlatacak bi arkadaş yokmu?.
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to necmettin44 For This Useful Post: | afehmi (29-06-2008) |
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#32 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 4
Tecrübe Puanı: 17
![]() |
Arkadaşlar sex wievleri izleyebliyormusunuz
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Tournaments Won: 3 Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 414
Thanked 2.281 Times in 853 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() |
sviewler şuan için emu + key sistemi ile açılmamaktadır, sadece cardsharing ile izleniyor. (tabi şuan için, yeni master kodlar verilirse emu ile tekrardan izlenmeye başlayabilir)
saygılar
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
![]() |
yav arkadaşlar.kusura bakmayın.ben bu plugins leri denilen dosya içerisine attım.dvb programında da oraya tıklayınca plugins monitor ü açılıyor.bu şifreler nerden alınıyor.saat 18.00 da size verilen şifreler.bana biraz bilgi verebilrmisinz.aşırı amatörüm
![]() |
|
|
|
|
|
#35 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 901
Thanked 4.483 Times in 401 Posts
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şifreleri bizler veriyoruz ve şifreler forumda çeşitli bölümlerde yer alıyor.
şifreli kanalların çözümü hakkında buraya tıklayın Plugin <<<------- progdvb kurulum resimli anlatım için buraya tıklayın Progdvb <<<------- PROGDVB ELECARD CODEC ŞİFRESİ <<<------- Teşekkür buttonlarına basmak veya hidekill yazan yazılara tıklamaylada şifreleri veya linkleri görebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#36 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 67
Thanked 1.188 Times in 32 Posts
Tecrübe Puanı: 380
kusra bakmayın arkdaş fbtv nin üzerinde key çözmeye çalışmış.acaba çözülüyomu
![]()
|
|
|
#37 |
FB tv şifreli değilki ?
şifreli kanalların çözümü hakkında buraya tıklayın Plugin <<<------- progdvb kurulum resimli anlatım için buraya tıklayın Progdvb <<<------- PROGDVB ELECARD CODEC ŞİFRESİ <<<------- Teşekkür buttonlarına basmak veya hidekill yazan yazılara tıklamaylada şifreleri veya linkleri görebilirsiniz. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to a.m.g For This Useful Post: | yanmaz66 (12-07-2008) |
|
|
#38 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
![]() |
deneme
işeyararmı acaba
|
|
|
|
|
|
#39 |
@yanmaz66 açıkcası işe yarayacak şey nedir onu anlamadım?
|
|
|
|
|
#40 |
|
Tournaments Won: 3 Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 414
Thanked 2.281 Times in 853 Posts
![]() |
Vpluga DCW key ekleme işlemi:
1- keyi mouse ile seçip kopyalayalım, ![]() 2- progdvb de keyini gireceğiniz kanalı seçelim sonra da pluginsten vplug show monitoru seçelim, ![]() 3- mavi kısıma sağ mouse ile tıklayalım quick constant dcw seçelim ![]() 4- çıkan pencereye kopyaladığımız keyi yapıştıralım ![]() 5- ok deyip kaydedelim, 1-2 sn bekleyelim key doğru ise ve halen çökmedi ise kanal açılır. ![]() saygılar
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
Konu tonytr tarafından (19-07-2008 Saat 20:42 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|