|
|
![]() |
|
|
#21 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 89
Tecrübe Puanı: 131
![]() |
ozzy hocam
öncelikle cevaplarınız için teşekkürler verdiğiniz eklentilerden 0-gbox ı C:/dvbdream içine kopyaladım dvbsatgboxplung dosyasını nereye kopyalayacağım yine c:/dvbdream içinemi yoksa c:/dvbdream/plugins/pip0/plugins/ içinemi benim vplug c:/dvbdream/plugins/pip0/plugins/ bunun içinde ayrıca dediğiniz dvbsatgboxplug u dosya halindemi yapıştıracağım yoksa .dll yi mi yapıştıracağım teşekkürler |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to sceep For This Useful Post: | Aykocan (07-08-2008) |
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#22 | |
|
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 107
Thanked 1.165 Times in 158 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 13
Tecrübe Puanı: 47
![]() |
arkadaşlar sky star 2 tv karımda dvbdream 1,4i yüklü bu g box u aynı v plug gibi kullanmam için hangi dosyalar vede nerelere atmam gerekiyor. v plug yanında g box un çözülebilen yayın da artıları veya farklılıkları nedir
şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to ertugrulgazi For This Useful Post: | Aykocan (07-08-2008) |
|
|
#24 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 16
Tecrübe Puanı: 54
![]() |
Arkadaşlar Gbox plugini ve Gbox control 64bit Vistada çalışmıyor mu ?
Normalde HD SUISSE i açabiliyordum ancak 64biti kuralı beri kanal gelmiyor. Bilgisayarı Euro2008 e yetiştirmek zorundayım. Cevaplarsanız sevinirim. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to badtrip For This Useful Post: | Aykocan (07-08-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|
|