DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > DVB-S CARD (DİJİTAL TV KARTLARI) > DVB-S PLUGINS
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 12-04-2007, 04:49   #21
Greywolf
ONBASI

Greywolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 36
Tecrübe Puanı: 37Greywolf is on a distinguished road
yanlış anlaşılmadan dolayı özür diliyorum, evet haklısınız galiba! neyse yeniden teşekkür ediyorum!
Greywolf isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 12-04-2007, 08:47   #22
softbal10

softbal10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 228
Thanked 19.641 Times in 4.166 Posts
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
olay tatlıya bağlanmış kolay gelsin arkadaşlar
Alt 12-04-2007, 19:07   #24
seros
BAŞÇAVUŞ

seros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bubble Shooter Champion! Indiana Jones In Odd-World Champion! Masskrug Schieber Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 118
Tecrübe Puanı: 310seros biraz daha puan alirsa yaralı olacak uyeseros biraz daha puan alirsa yaralı olacak uye
Alıntı:
Greywolf´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar kimsenin dalga geçeceği yaşta değilim, biraz doğru uslup takınmanızı öneririm!

bende biliyorum modemi açıp kapatınca ip adresinin değişeceğini ama bilmeden konuştuğunuz bir konu var; ben adsl abonesi değilim, ben kablo net abonesiyim ve kabloda ip ler sabit! ip adresim ayda yılda bir değişiyor! ip adresimi kendim değiştirmeye kalksam uğraştığıma değmez, yok network kartını farklı pcı slota tak vs.. binbirtürlü maymunluk! o nedenle rapid bana işkence gibi geliyor! insanların durumunu bilip bilmeden konuşmayalım lütfen!

Saygılar

safkan58; alternatif link için teşekkür ediyorum
bişey demiyorum arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış. gizliweb.com gibi sanırım bazı linkler var onlar üzerinden deneyebilirsin.yanıltıcı olmayalımda

-------My LovEr

-----------I wAnT OnLy YoU . . .

-----GoOdByE mY lOvEr

------------No SoRroW pLeAsE nO tEaRs . . .
seros isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-04-2007, 01:08   #25
umut
ÇAVUŞ

umut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 137
Tecrübe Puanı: 72umut biraz daha puan alirsa yaralı olacak uye
sanırım öldüler saat 01.00 itibarıyla açmıyorlar bende artık
umut isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-04-2007, 18:28   #26
kuzgun.1
ONBASI

kuzgun.1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 12
Tecrübe Puanı: 37kuzgun.1 is on a distinguished road
Güncel Plugin Dosyası Klasör Paylaşımları - Lütfen Başka Topik Açmayınız

güncel plugininizi alabilirmiyim vede birdaha rahatsız etmemek için güncel plugini nerden ve nasıl alıyorsunuz.ilgi ve alakalarınızı bekliyorum şimdiden tşkrlr
kuzgun.1 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-04-2007, 21:20   #28
a.m.g

a.m.g - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 957
Thanked 4.832 Times in 416 Posts
Tecrübe Puanı: 100a.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uye
Sitemizde güncel pluginler veriliyor bunları yapan kişilerden ilk önce biz alıyoruz ve forumumuzda paylaşıyoruz... Bugün bir çok program yapımcısıyla yakın ilişkilerimiz mevcuttur. kolay gelsin saygılarımla a.m.g

Plugin <<<-------

progdvb kurulum resimli anlatım için buraya tıklayın

Progdvb <<<-------

PROGDVB ELECARD CODEC ŞİFRESİ <<<-------

Teşekkür buttonlarına basmak veya hidekill yazan yazılara tıklamaylada şifreleri veya linkleri görebilirsiniz.
a.m.g isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to a.m.g For This Useful Post:
metamorfozz (16-04-2007)
Alt 13-04-2007, 22:31   #29
kuzgun.1
ONBASI

kuzgun.1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 12
Tecrübe Puanı: 37kuzgun.1 is on a distinguished road
ikinizede çok tşkr ederim.safgan bende 58 zara/karahasan
kuzgun.1 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler