|
|
![]() |
|
|
#11 | |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 99
Tecrübe Puanı: 171
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#12 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 13
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam boşver kendini iyi hissedeceksen ilk mesajı tamamen editleyeyim?
|
|
|
|
|
|
#14 |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 957
Thanked 4.832 Times in 416 Posts
arkadaşlar ikili polemiğe girmeyelim yanlış anlaşılmalar olabilir gayet normal yazıyı editleyen benim çünkü indirilen programın içindeki text dosyasında açıklama vardı onu aktardım lütfen konuyu daha da uzatmayalım teşekkürler.
şifreli kanalların çözümü hakkında buraya tıklayın Plugin <<<------- progdvb kurulum resimli anlatım için buraya tıklayın Progdvb <<<------- PROGDVB ELECARD CODEC ŞİFRESİ <<<------- Teşekkür buttonlarına basmak veya hidekill yazan yazılara tıklamaylada şifreleri veya linkleri görebilirsiniz. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to a.m.g For This Useful Post: | Aykocan (06-08-2007) |
|
|
#15 | |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 99
Tecrübe Puanı: 171
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
sorunum sizinle veya açtığınız konuyla değildi... sadece konuyu gördüğümde mesajınız editlenmişti ve ben onu görmeden mesajı yazdım... saygılar |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to aeilledine For This Useful Post: | Aykocan (06-08-2007) |
|
|
#16 |
![]() Killing Season Champion!Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 228
Thanked 19.641 Times in 4.166 Posts
Please for thanks and hide message look press hidekill button
please small letter |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to softbal10 For This Useful Post: | Aykocan (06-08-2007) |
|
|
#17 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
çOk saol deneyeceğim
*************kanallarını izlmek istiyorum işe yarar mı acaba ? Yerel platform bilgi istemek yasaktır. Konu softbal10 tarafından (15-10-2007 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
MERHABALAR..Ben ilk defa PROGDVB kuruyorum bir siteden şifre kırma hakkında tanıtım videosu seyretmiştim çok pratik gösterdi ..s2emu klasörünü açtı , zipten bir dünya dosyayı aldı plugine kopyaladı daha sonrada softcam.ini dosyasını hergün güncelleyeceksiniz dedi ve gayet anlaşılırdı.Bununla alakalı çok sorum olacak ama oyalamamak ve forum başlığına sadık kalmak için bir şey sormak istiyorum: sizden biraz önce verdiğiniz s2emu nun son versiyonunu indirdim ve sadece 3 adet dosya çıktı. neden o tanıtan arkadaşın tanıtım videosunda çok dosya vardı s2emu mu değişti?bir de softcam.ini dosyası artık yok mu?güncellemeleri nasıl yapacağız?sizin zipten çıkanlar: readme.txt ; s2emu.dll ve key dosyası..bu kadar..şimdiden çok teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 94
Tecrübe Puanı: 76
![]() |
arkadaslar,burda hepimiz bir aileyiz.Onu vermis veya bunu vermemis onemli degil.Onemli olan canlarin sagolmasi ve gonullerin birolmasi
Saygilarimla..... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to bart2000 For This Useful Post: | ablab (02-12-2007) |
|
|
#20 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 12
Tecrübe Puanı: 31
![]() |
yaw arkadaşlar bu au ne demek farklı bir şey mi bu mesela polsat la polsat au farklı kanallarmı
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|