DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > DVB-S CARD (DİJİTAL TV KARTLARI) > DVB-S PLUGINS
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 24-04-2008, 12:26   #11
w0w

w0w - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alıntı:
a.m.g´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
benim resimleri gördüğümde jpg değillerdi dosyaları ben pc ye yükledim ve yeniden upload ettim
jpg yaptim ama forumdan değiştirememiştim yani hiç elliyemedim.

Intel Core 2 Duo E8400 Palit GeForce 8800 GT Sonic Samsung 2232BW Wide Screen Kingston 1GB Ram X 2 Seagate 250 GB HDD Gigabyte P35C-DS3R CoolerMaster RC-690 SkyStar 2.6D DreamBox 500s

w0w isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 24-04-2008, 19:52   #12
isakbeyy
ER

isakbeyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 14
Tecrübe Puanı: 0isakbeyy is on a distinguished road
vermiş olduğun bilgiler için tyeşekkurler
isakbeyy isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2008, 21:58   #13
umuteren
ONBASI

umuteren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 15
Tecrübe Puanı: 25umuteren is on a distinguished road
Unhappy

slm arkadaslar
bende tremu yu yapmaya calisiyorum ama bir türlü olmuyor. Progdvb ile denedim olmadi simdi Dvbdream ile yapmaya calisiyorum ama hic bi kanal acmiyor. internet den softcam.key leri de indirmiyor.
kendim ekledim softcam leri fakat yine de olmuyor. biss sifrelerini kendimiz mi vermemiz gerekiyor.
yardimci olursaniz sevinirim. simdiden tesekürler!
umuteren isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2008, 23:48   #14
zombi

zombi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 13
Tecrübe Puanı: 100zombi geleceğin sohret adayi uyezombi geleceğin sohret adayi uyezombi geleceğin sohret adayi uyezombi geleceğin sohret adayi uyezombi geleceğin sohret adayi uyezombi geleceğin sohret adayi uyezombi geleceğin sohret adayi uyezombi geleceğin sohret adayi uyezombi geleceğin sohret adayi uyezombi geleceğin sohret adayi uyezombi geleceğin sohret adayi uye
Öncelikle merhaba;

p.m nizde bahsettiğiniz uydudaki kanalları açmaz keyler bilinmiyor..

TR-Emu nun 1.3.3.1 versiyonunda biss keyleri pluginden kendiniz girebiliyorsunuz yada indirdiğiniz softcam da bu key mevcutsa gene yayın açılır. Gene aynı versiyonda tremu.ini içindeki download url sini sildiyseniz softcam dosyasını doğal olarak indiremez yada softcam dosyasını çektiği web sayfası açılmıyorsa gene indiremez. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler..
zombi isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler