DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > DVB-S CARD (DİJİTAL TV KARTLARI) > DVB-S PLUGINS
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 11-08-2006, 16:32   #11
fatih115
ER

fatih115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0fatih115 is on a distinguished road
arkadaşlar aranıza katıldığım için çok memnunum. Sizlere sormak istediğim konu
yeni ss2 kart aldım bu kartta dvb program yükledim fakat daha sonra hangi programları ve plug'ları ve hangi sürümü yükliyeceğimi bilemiyorum.
Kısaca ss2 de hangi programları kurmamı tavsiye edersini.
fatih115 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 11-08-2006, 17:02   #12
hasanok86

hasanok86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 233
Thanked 17.032 Times in 3.831 Posts
Tecrübe Puanı: 100hasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uye
sorunuzun yeri yeni başlayanlar bilginize sorunuza gelince örnek olarak progdvb 'yi kurdunuz sonra vplug ve s2emu ve power codecpack gerekli progdvb kurduysanız s2emu ve vplug adlı eklentileri c:\progdvb\plugins içine klasörden çıkarıp kopyalayınız ve powercodec pack i kurunuz eğere cardsharingten faydalanmak isterseniz cam3d ve wincsc adlı yazılımları progdvb ana klasörüne kopyalamalısınız
gerekli programlar ve eklentiler imzamda ve forumda mevcut saygılar
---------------------------------------------------
Yeni Konu Açmadan Okuyunuz.
Sitemizden indirdiğiniz dosyayı kontrol etmek için online Tarayabilirsiniz Tıklayın Tarayın.

hasanok86 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2006, 00:26   #13
zikachu
ONBASI

zikachu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 15zikachu is on a distinguished road
wincsc 1.20 ile orjinal kartimdaki bazi kanallari izleyebiliyorum.... fakat discovery channele gelince acmiyor.. receiverde actigi halde neden wincscile acmiyor ? bu konu hakkinda bilgisi olan warsa cok sevinirim...
zikachu isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2006, 00:33   #14
tonytr

tonytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alıntı:
zikachu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
wincsc 1.20 ile orjinal kartimdaki bazi kanallari izleyebiliyorum.... fakat discovery channele gelince acmiyor.. receiverde actigi halde neden wincscile acmiyor ? bu konu hakkinda bilgisi olan warsa cok sevinirim...
camd3 server kurup csc4.0.0.2 ile bağlanın hepsi açılır. wincsc bahsettiğiniz sistem için yetersiz şuanda.

saygılar.
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet
Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
tonytr isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2006, 01:51   #15
zikachu
ONBASI

cok denedim pluginden kaynaklanan bir sorun sanki... ecm degerlerini altdvb den almiyor. bir client buldum xclient diye paket sizeyi 384 yapinca ecm degerleri geliyor.. fakat cscile paketsizesini degistirmem bir fayda etmiyor... newcs ile uygun baska hangi client bulabilirim, yada deneyebilirim... simdiden tesekkur ederim...
zikachu isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2006, 12:38   #16
tonytr

şuan newcamd serverler için wincsc kullanman gerek o da cw yi desteklemiyor. emunaton son sürüm newcamd destekliyor ama ben newcamda bağlanamadım progdvb ile siz emunationu altdvb de bir deneyin sonucuda yazarsanız seviniriz.

saygılar.
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet
tonytr isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2006, 12:50   #17
zikachu
ONBASI

hemen deneyip bildirecegim... verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim...
Alt 15-08-2006, 13:07   #18
zikachu
ONBASI

EmuNation-1.3b1.zip indirdim calistirdim, ama duscovery channele gelince unsupported ca type diyor.... s2emu ile kanal ustune gelince hani bisiler yazar ya... o default packette surekli degisiyoo ama paket sayisini 384 yaptigimda duzenli olarak degisiyor...
isallah yeni bir client yazarlar newcsc icin.. yardimlariniz icin tesekkur ederim...

Konu zikachu tarafından (15-08-2006 Saat 13:16 ) değiştirilmiştir..
Alt 15-08-2006, 14:41   #19
tonytr

newcamd ayarlarını yaptınmı? direk smartcard conf ile de kendin direk karttan okutabiliyormuşsun ama ben denemedim bi newcamd olayını denedim progdvb ile onda da hata verdi bir dahada zaman bulamadım zaten.

saygılar.
Alt 15-08-2006, 15:17   #20
zikachu
ONBASI

kisaca kurdugum sitemden bahsedeyim.. windowsa newcs-1_RC10 server kurdum hersey normal de calisiyor... sonra lig falan izliyorum fakat discovey kanalini izlemek istedigimde( ki nat. geog ve bir kac kanaldada war sorun) ECM degerleri gelmiyor wincscye. normalde sifreli kanala tiklayinca bir suru hec degerler goruyoruz ya, bunda o degerler gelmiyor.... soran cwcam emu ile denedim yine hex degerler gelmiyor... sonra sltdvb de paket sayisini degistirdim 364 yaptigimde degerler gelmeye basladi ve discovery i izledim...

arti wincsc dedim belki altdvb de calismiyodur diye bir suru dvb programini da denedim ama sonuc gine ayni...

sonra dedim wincs ile denedigimde ve paket sayisini da 364 yaptigimda hic bir degisiklik yoktu.. gine o hex degerler gelmiyordu... baya arastirdim newcs-1_RC10 windows client plugini ama sonuc yine ayniydi...
su anda haal daha ariyorum indirmedigim plugin denemedigim server kalmadi...

yardimlariniz icin tesekkur ederim...

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler