|
|
![]() |
|
|
#21 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 15
![]() |
ewet arkadaslar EmuNation-1.3b1.zip ile sgoruntu alabildim.... izleyebiliyorum... fakat discoveryde bu sefer ECM failed(0 ms diyip kgoruntu donuyor) Bas message size diyor... paket sayisini degistirdigimde tekar aciliyor ama yine ayni sonuc...
cok tesekkur ederim... Konu zikachu tarafından (15-08-2006 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#22 |
|
ER
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
wincsc ile açılmayan kanallar EmuNation-1.3b1 ile açılıyor ama belli bir süre sonra donuyor . aceba bu kanalları seyretme şansımız yok mu ?
birde wincsc nin kesintisiz gösterdiği kanalları normal gösteriyor yani wincsc nin göstermediklerini 5 sn iye gösteriyor. progdvb yi kullanıyorum ne yaparsak yada ne yapmalıyım ki bu kanalları kesintisiz seyredeyim , yoksa tek çözüm gbox mı ? teşekkürler Konu arminas tarafından (18-08-2006 Saat 23:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Tournaments Won: 3 Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 410
Thanked 2.268 Times in 847 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() |
newcs çalıştırıp newcs içinden radegast ayarlayın ve vplug 0.9.8 ile de radegasttan localdeki serverinize bağlanıp deneyin bi.
saygılar.
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
ER
![]() |
yukardaki yeni dosyarları kullanmadan önce eskilerin i yedeğini alın ki sorun yaşamayasınız
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
ER
![]() |
vplug içerisindeki radegast.ini dosyasını ne kadar istediğim değerlerle değiştirsem hep local den bağlanmaya çalıştı halbuki benim bağlanmak istediğim server başka yerde bir türlü oraya bağlandıramadım hep 127.0.0.1 e bağlandı bu ini dosyasını silincede hiçbiryere bağlanmadı ama koyuncada içindeki değerlere değil locale bağlnadı
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
![]() ![]() |
yardımm
arkadaşım bende de benzer bir problem var.
cardsharing ile aldığım paket winscs ile açtığımda zaman zaman donmalar yapıyor (newcam protokole göre ) bu benim prog dvb den mi? wincsc plug 'tanmı?(wincsc1.20 build 2483) yoksa o esnada serverın dolu olmasından mı? kaynaklanıyor bilemiyorum acaba ayarlarım mı bozuk yardımcı olursanız sevinirim saygılar obi1kenobi |
|
|
|
|
|
#27 | |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 112
Tecrübe Puanı: 478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|