DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > DVB-S CARD (DİJİTAL TV KARTLARI) > DVB-S PLUGINS
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 15-08-2006, 17:58   #21
zikachu
ONBASI

zikachu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 15zikachu is on a distinguished road
ewet arkadaslar EmuNation-1.3b1.zip ile sgoruntu alabildim.... izleyebiliyorum... fakat discoveryde bu sefer ECM failed(0 ms diyip kgoruntu donuyor) Bas message size diyor... paket sayisini degistirdigimde tekar aciliyor ama yine ayni sonuc...

cok tesekkur ederim...

Konu zikachu tarafından (15-08-2006 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir..
zikachu isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 18-08-2006, 23:16   #22
arminas
ER

arminas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0arminas is on a distinguished road
wincsc ile açılmayan kanallar EmuNation-1.3b1 ile açılıyor ama belli bir süre sonra donuyor . aceba bu kanalları seyretme şansımız yok mu ?

birde wincsc nin kesintisiz gösterdiği kanalları normal gösteriyor yani wincsc nin göstermediklerini 5 sn iye gösteriyor. progdvb yi kullanıyorum

ne yaparsak yada ne yapmalıyım ki bu kanalları kesintisiz seyredeyim , yoksa tek çözüm gbox mı ?

teşekkürler

Konu arminas tarafından (18-08-2006 Saat 23:22 ) değiştirilmiştir..
arminas isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-08-2006, 23:56   #23
tonytr

tonytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
newcs çalıştırıp newcs içinden radegast ayarlayın ve vplug 0.9.8 ile de radegasttan localdeki serverinize bağlanıp deneyin bi.

saygılar.
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet
Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
tonytr isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-08-2006, 02:00   #24
toka
ER

toka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0toka is on a distinguished road
yukardaki yeni dosyarları kullanmadan önce eskilerin i yedeğini alın ki sorun yaşamayasınız
toka isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-08-2006, 20:44   #25
arminas
ER

arminas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0arminas is on a distinguished road
vplug içerisindeki radegast.ini dosyasını ne kadar istediğim değerlerle değiştirsem hep local den bağlanmaya çalıştı halbuki benim bağlanmak istediğim server başka yerde bir türlü oraya bağlandıramadım hep 127.0.0.1 e bağlandı bu ini dosyasını silincede hiçbiryere bağlanmadı ama koyuncada içindeki değerlere değil locale bağlnadı
arminas isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2006, 18:22   #26
obi1kenobi
ER

obi1kenobi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 0obi1kenobi biraz daha puan alirsa yaralı olacak uyeobi1kenobi biraz daha puan alirsa yaralı olacak uye
yardımm

arkadaşım bende de benzer bir problem var.
cardsharing ile aldığım paket winscs ile açtığımda zaman zaman donmalar yapıyor (newcam protokole göre )
bu benim prog dvb den mi?
wincsc plug 'tanmı?(wincsc1.20 build 2483)
yoksa o esnada serverın dolu olmasından mı? kaynaklanıyor bilemiyorum acaba ayarlarım mı bozuk
yardımcı olursanız sevinirim
saygılar
obi1kenobi
obi1kenobi isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2006, 18:36   #27
rhymus
TEĞMEN

rhymus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 112
Tecrübe Puanı: 478rhymus umut vaat eden uyerhymus umut vaat eden uyerhymus umut vaat eden uyerhymus umut vaat eden uyerhymus umut vaat eden uye
Alıntı:
obi1kenobi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım bende de benzer bir problem var.
cardsharing ile aldığım paket winscs ile açtığımda zaman zaman donmalar yapıyor (newcam protokole göre )
bu benim prog dvb den mi?
wincsc plug 'tanmı?(wincsc1.20 build 2483)
yoksa o esnada serverın dolu olmasından mı? kaynaklanıyor bilemiyorum acaba ayarlarım mı bozuk
yardımcı olursanız sevinirim
saygılar
obi1kenobi
free serverlari kullanıyorsan kopmalar olabilir doğaldır herkesde olur bunlar yoğunluktan kaynaklanır ayarlarda sorun yoktur yani

We are from SAKARYA!!!

Biz bu şehri tribünden sevdik.
rhymus isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2006, 20:24   #28
obi1kenobi
ER

obi1kenobi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 0obi1kenobi biraz daha puan alirsa yaralı olacak uyeobi1kenobi biraz daha puan alirsa yaralı olacak uye
Teşekkürler
obi1kenobi isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2006, 20:59   #29
Bluestar
ÇAVUŞ

Bluestar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 42
Tecrübe Puanı: 69Bluestar biraz daha puan alirsa yaralı olacak uyeBluestar biraz daha puan alirsa yaralı olacak uye
Çok teşekkürler
Bluestar isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2006, 21:37   #30
kazimm
ER

kazimm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 10
Tecrübe Puanı: 0kazimm is on a distinguished road
cw dwki problemn ne zaman çözülecek usta bilgi varmı
kazimm isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler