|
|
![]() |
|
|
#41 |
|
Tournaments Won: 3 Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 411
Thanked 2.273 Times in 848 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() |
newcamd 5.25 seçti isen o zaman des key i değişmişlerdir free serverlere güven olmaz heran herşeyi değişebilir
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to tonytr For This Useful Post: | mavi_sakal (26-02-2007) |
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#42 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 24
Tecrübe Puanı: 36
![]() |
neyse ben hafta oldu uğrasıyorum ama olmadı hic bir kanal açılmadı..... bir yerlerde bir yanlışlık var galiba cunku simdiye kadar hiç yakalayamadım... teşekkur ettik birde buradan edelim.... çok teşekkurler..
bir de aklıma geldi su an herhangibir adult kanalı çözebilen varmı sitede... öğrenebilirmisin... şifremi değilşmiş yoksa ben mi çözemyorum oğrenmiş oluruz... zahmet olmazsa yoksa olursa da onemli değil çok yardımcı oldun zaten... Konu mavi_sakal tarafından (26-02-2007 Saat 23:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
![]() |
dcw share ile mct ameteuru izleyebilirsin
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
|
|
|
|
|
|
#44 |
![]() |
onu kullanmayı da bilmiyorum ki..
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
![]() |
forumda detayları mevcut diğer adresimizde de var
http://www.dcwshare.com/howatch.html
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to tonytr For This Useful Post: | mavi_sakal (27-02-2007) |
|
|
#46 |
![]() |
su an açık olan hiç kanal varmı ... şimdiye kadar hemen hemen 1 hafta -10 gunluk uğraslarım karsılığında dorceli 1-1,5 saat dona dona izledim... yinede mutlu oldum neyse şimdi baska kanal varmı yok sa sadece dorcel mi açıktı... su an acık kanal varmı?????
şimdiden tesekkurler... |
|
|
|
|
|
#47 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |