|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 56
Tecrübe Puanı: 59
![]() |
SatGate Türksata Yeniden Geldi :(
12565 h 27283 tp sinden yine türksat uydu listesine girdi.
ama ben denedim hala sinyal yok belki de benm çanak rüzgardan oynayabiliyor ondandır bide siz deneyin... dvbdream de sinyal aratın bakalım işte size kanıt geldiğine dair... daha önce listeden silmişlerdi... http://www.lyngsat.com/turk42.html en altta SatGate (pembe olarak gözüküyor downloadlar) ama satgate nin adresinde haritanın üzerinde türkiye için limit problemi, diye bişey yazıyor siyah yazıyla dikkatlice okuyun ben o kadar ing bilmiyorum http://www.satgate.net/satgate/maps/EurasiaSatb.jpg |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 73
Tecrübe Puanı: 37
![]() |
yok gelme felan çalışmıyor denedim
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 343
Tecrübe Puanı: 707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
service in turkey is not provided because of contract limitations, ingilizce bilenler açıklarsa sevinirim benim anladağim kadar sozlesme sınırlaması mı ne varmış tr. için
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 129
Tecrübe Puanı: 126
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şu an için türksatdan download olayı yoktur. Olduğnda duyuru yaparım.
|
| The Following User Says Thank You to zigodaktil For This Useful Post: | kasim13 (24-12-2007) |
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 56
Tecrübe Puanı: 59
![]() |
arkadadaşlar şuanda bende sinyal kalitesi 23 de.ve bi geliyor bi gidiyor ama bağlantı hızı çok çok düşük kb seviyesinde yani...
resimler için alt sınırı sıfır yaparsanız küçük küçük şeyler iniyo....evet denedim var şuan iniyor.. ama hiç iyi değil bekleyelim daha sonraki günlerde düzelebilir.... inanmayan denesin... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Killing Season Champion!Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 239
Thanked 17.514 Times in 3.942 Posts
Tecrübe Puanı: 100
12565 h 27283 frekansı ile Sinyal 0 -23-65 arası oynuyor. Hız çok düşük veri yakaladığı anlar oluyor.Fakat çok çok az sadece jpg yani resim yakalıyor ve discontinuity sürekli arttığından download olayı sorunlu.Sirius 4 uydusuna taşınma gibi bir söylenti var.Ocak ayında sanırım tüm detaylar belli olur.
--------------------------------------------------- Forum Kuralları --------------------------------------------------- Yeni Konu Açmadan Okuyunuz. --------------------------------------------------- Sitemizden indirdiğiniz dosyayı kontrol etmek için online Tarayabilirsiniz Tıklayın Tarayın. --------------------------------------------------- |
|
|
|
|
|
#7 |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 75
Thanked 1.235 Times in 32 Posts
Tecrübe Puanı: 394
kullananların olduğu belli.demekki uydu üzerinden internete bağlananlar var.sinyal düşük ve resim dahi zor iniyosa neden türksattan internete bağlansınlarki.bu işte bişey var.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 73
Tecrübe Puanı: 37
![]() |
Alıntı:
olay uydu üzerinden internete bağlanma olayı degil uydu üzerinden internete bağlananların çektiği dosyaları çekme olayı olta balık meselesi kismetine ne düşerse |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to honline For This Useful Post: | james007 (30-12-2007) |
|
|
#9 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 14
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Satgateden download işi boş.Download için 53 * yada 8w * skydsl haricinde işe yarar bir download uydusu yoktur.Eutelsat zaten arap işi anlamak için arap olmak kazım.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 81
Tecrübe Puanı: 142
![]() |
Sargate 02.10.08 tarihi itibariyle.Kendine gelmeye başladı.Artık durum o kadarda vasat degil.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|