DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > DVB-S CARD (DİJİTAL TV KARTLARI) > DVB-S DOWNLOAD
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 28-09-2006, 22:18   #1
zigodaktil
ÇAVUŞ

zigodaktil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 126
Tecrübe Puanı: 124zigodaktil umut vaat eden uyezigodaktil umut vaat eden uyezigodaktil umut vaat eden uyezigodaktil umut vaat eden uyezigodaktil umut vaat eden uye
Türksat uydusundan download Resimli anlatım.(File graber, Skynet)

Merhaba arkadaşlar.
İlk önce bilgisayarımıza "ProgDVBPowerInstall7.5.3" bu programı kuruyoruz. Programın içinde download yapabileceğimiz araçlar hazır haldedir. Ben türksat uydusundan download yapacağım. Bu programda türksat download kanalının frekansı yanlış girilmiş tir. Siz değiştirin.
Kanal frekansı (frekans 12565000 Horizontal 27282).

Dikkat etmeniz gereken"ProgDVBPowerInstall7.5.3" yüklerken aşağıdaki resimdeki gibi kutucukların işaretli olmasıdır.

***File Graber***

Progdvb programını açıyoruz

Resimdce görüldüğü gibi ilk önce türksat download (frekans 12565000 Horizontal 27282) kanalını seciyoruz.Sonrada servis
kısmından "Data PID scanner" seciyoruz.

Burada options u tıklıyoruz. Karşımıza çıkan pencereyi resimdeki gibi dolduruyoruz. Ok secip tamamlıyoruz. Scan kısmına basıp taratıyoruz.

Bu kısımda karşımıza pıd değerleri çıkacak Burada dikkat edilecek pid lerin http olmasıdır. Http yazan kısımın yanında parantez işareti içerisindeki veriler pid deki trafiği belirtir. Buradan iyi trafiği olan pidleri bir kenera not alıyoruz.

Servis kısmından "prog file graber" seciyoruz. resimde anlattığım gibi yapıyorsunuz.
Verilerin kayıt yerlerini belirliyoruz. Bilgisayarınızda kayıt yapmak istediğiniz bir yeri seçtikden sonra 3 tane klasör oluşturacaksınız. Klasörler, işlem, hata, biten. Bu klasörlerin yollarını aşağıdaki resimdeki yerlere yazıyorsunuz.

Bu kısımda yeni bir servis açıyoruz. Burada daha önceden taratığımız pid leri yazıyoruz.

Bu kısımda indireceğimiz dosyaların türlerini vede boyutlarını ayarlıyoruz.

Evet arkadaşlar en son olarak ok tıklayıp start a basıyoruz.

-------------------------------------------------------------------------
***SKYNET***

İkinci işlem pid değerlerini öğrenmektir.

Burada "options" a basıp pid aramak için ayarları yapıyoruz. Ayarları aşağıdaki resimdeki gibi yapın

"scan" a bastıkdan sonra taramasını bekleyin. Tarama işibittikden sonra karşınıza pid değerleri çıkacak. Burada dikkat etmeniz gereken pid değerlerinin sonunda "http" yazmasıdır. Eğer yazmıyorsa o "pid" değerlerinden hiçbirşey indiremessiniz. "http (16)" ibaresnin yanındaki parantez ise o andaki trafiği belirtir. Burada en fazla kimin trafiği varsa o "pid" leri seçip not alıyoruz.

Şimdi C:\ProgDVB\Modules klasörünün içinde "skynet.ini" dosyasını açıyoruz.Aşağıdaki resimde ayrıntılı bir şekilde yazdım.

Şimdi progDVB yi açıyoruz. "Servis" kısmından "SKYNET" i açıyoruz.
("Türksat download" kanalını seçmeyi unutmayın)
Skynet dosya indirmeye başlayacaktır. Skynet ayarlarını yapabilmek için "G" tuşuna basıyorsunuz.Aşağıdaki resimde ayrıntılı bir şekilde yazdım.

Bütün arkadaşlara kolay gelsin.

Konu zigodaktil tarafından (30-11-2006 Saat 21:36 ) değiştirilmiştir..
zigodaktil isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following 18 Users Say Thank You to zigodaktil For This Useful Post:
ahmetallica (31-01-2008), Battal (14-12-2007), benvekendim (07-05-2007), bravery1453 (01-02-2008), coucou2336 (21-01-2008), demircan1 (25-11-2007), elieyi (24-10-2007), erkul30 (13-02-2008), fatih1009 (14-10-2007), gurkut (30-07-2008), hamzaakca (20-12-2007), hasan__70 (30-01-2008), kıvanc (03-10-2007), lost66 (19-08-2007), melihcerit (01-02-2008), mulko (17-04-2007), nacis (02-07-2007), seyfibaba98 (15-01-2008)
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 28-09-2006, 22:30   #2
aykut
TEĞMEN

aykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 150
Tecrübe Puanı: 325aykut biraz daha puan alirsa yaralı olacak uyeaykut biraz daha puan alirsa yaralı olacak uye
ellerine saglık..hep merak ederdim nasıl oluyoor diye .böyle acıklama cok iyi olmuş..müsait oldugum da deniyecegim
aykut isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to aykut For This Useful Post:
bravery1453 (01-02-2008), embaskuyu (17-02-2008), muharremuysal (24-01-2008)
Alt 29-09-2006, 00:21   #3
GoldenShoot

GoldenShoot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 124
Tecrübe Puanı: 1293GoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uyeGoldenShoot Herkesce takdir edilen guvenilir uye
dostum veriler çok az da olsa iniyor teşekkür ederim. bir de skynet'in nasıl çalıştığı ve veri girişleri hakkında yine resimli bir açıklama yaparsan çok sevinirim.
GoldenShoot isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to GoldenShoot For This Useful Post:
muharremuysal (24-01-2008)
Alt 29-09-2006, 01:07   #4
sedran
YARBAY

sedran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 33
Tecrübe Puanı: 1410sedran yararli uyesedran yararli uyesedran yararli uyesedran yararli uye
Faydalı bir açıklama.Yeni başlayanlar buradan başlayabilirler. Sağol paylaşım için.....
Alt 29-09-2006, 14:08   #5
badtrip
ONBASI

badtrip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 14
Tecrübe Puanı: 53badtrip is on a distinguished road
progdvb içine gömülü skynet modülünden fazla verim elde edemedim.
ben sadece skynet ile daha fazla verim alıyorum tekyapmanız gereken server4pc ayarını turksata getirmek... skyneti i çalıştırmak!
bilgisayardan daha az ram gittiğinden daha çok dosya yakalayabiliyorsunuz.
badtrip isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to badtrip For This Useful Post:
embaskuyu (12-02-2008), muharremuysal (24-01-2008)
Alt 13-10-2006, 21:20   #6
simo
ER

simo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 0simo is on a distinguished road
slm,

bu 12565 h 27282 almanyadan`da oluyormu? offline download la yeni basladim ve bu frequenzle birtürlü calistiramadim.

slm, simo
simo isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to simo For This Useful Post:
embaskuyu (12-02-2008)
Alt 13-10-2006, 21:38   #7
rhymus
TEĞMEN

rhymus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 112
Tecrübe Puanı: 478rhymus umut vaat eden uyerhymus umut vaat eden uyerhymus umut vaat eden uyerhymus umut vaat eden uyerhymus umut vaat eden uye
Alıntı:
simo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
slm,

bu 12565 h 27282 almanyadan`da oluyormu? offline download la yeni basladim ve bu frequenzle birtürlü calistiramadim.

slm, simo
eger turksat uydusundan indireceksen olur çalıştırmamandaki neden baskadır buraya skynet anlatımını upload ettim indir ve izle büyük ihtimalle sorunu çözebilirsin
http://rapidshare.de/files/36616226/...lat_m.rar.html

We are from SAKARYA!!!

Biz bu şehri tribünden sevdik.
rhymus isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to rhymus For This Useful Post:
embaskuyu (12-02-2008)
Alt 12-11-2006, 19:28   #8
halil_solmaz
ER

halil_solmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0halil_solmaz is on a distinguished road
http://rapidshare.de/files/36616226/...lat_m.rar.html bu Link calismiyor ve yukardaki anlatim icin sagol
halil_solmaz isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to halil_solmaz For This Useful Post:
Alt 22-12-2006, 12:11   #9
alexmcrae
ONBASI

alexmcrae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 13alexmcrae is on a distinguished road
bu hizmet için herhangi bir servis sağlayıcıya para ödüyor muyuz ? bir bilgim yok bu kartları kullanmaya yeni başladım evde. bana da bu konuda yardıme derseniz sevinriim.
alexmcrae isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to alexmcrae For This Useful Post:
bravery1453 (01-02-2008), muharremuysal (24-01-2008)
Alt 22-12-2006, 16:20   #10
zigodaktil
ÇAVUŞ

zigodaktil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 126
Tecrübe Puanı: 124zigodaktil umut vaat eden uyezigodaktil umut vaat eden uyezigodaktil umut vaat eden uyezigodaktil umut vaat eden uyezigodaktil umut vaat eden uye
Bu yöndem tamamiyle ücretsizdir. Ama üçretli şekli de var. Yaklaşık aylık 200 dolara(1700 dolarda diğer aparatları tutuyor). Paralı ile parasız arasındaki tek fark . Ücretli olanında internette sörf yapabiliyorsun vede istediğin dosyayı görüp indirebilirsin. Ücretsiz olandada sadece havada uçuşan verilere kanca atıp indirmek. Karşıdaki adam diyelimki filim indiriyor.mpeg uzantılı dosyaları işaretlediğinde karşıdaki adamın indirdiği dosyayı indirebilirsin. Ama karşıdaki kişi indirmeyi keserse veya senden erken indirirse indirdiğin veri yarım kalır.
Aklına takılan soru varsa umaralandırarak sor size daha çok yardımcı olurum.
zigodaktil isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to zigodaktil For This Useful Post:
Battal (14-12-2007), embaskuyu (12-02-2008), hasan__70 (30-01-2008)

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler