|
|
![]() |
|
|
#11 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 13
![]() |
anladım çok iyi bir olay o zxaman bu fakat kullandığım normal ProgDVB full ver. var bende o kalkacak mı bunu kurunca ? tüm ayalarım sorun olmasın ?!
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to alexmcrae For This Useful Post: | muharremuysal (24-01-2008) |
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#12 |
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 126
Tecrübe Puanı: 124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok kaldırmana gerek yok. "File grebir" ve "skynet" "data pit scanner" programlarını forumda aratırsan bulursun. Bunları progdvb nin içinde modül klasörüne atıyorsun. Sonrada benim resimli şekilde açıkladığım doğrultuda uygularsan uydudan veri indirmeye başlarsın.
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to zigodaktil For This Useful Post: | muharremuysal (24-01-2008) |
|
|
#13 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 14
Tecrübe Puanı: 16
![]() |
zigodaktil süper bir insanmış. yazdıklarını uyguladım ve tak diye download başladı. Ama sorun şudurki 2 saattir tırışkadan başka inen birşey yok. bu sistemde film iniyor mu cidden?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() Killing Season Champion!Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 232
Thanked 16.954 Times in 3.814 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım ben son bir yıl içerinde türksattan hiç film alamadım ama aldığını söyleyen arkadaşlar forumda mevcut
ben yalnızca resim vb. küçük işe yaramaza adult kısa filmler geliyor
Forum Arşivi --------------------------------------------------- Forum Kuralları --------------------------------------------------- Yeni Konu Açmadan Okuyunuz. --------------------------------------------------- Sitemizden indirdiğiniz dosyayı kontrol etmek için online Tarayabilirsiniz Tıklayın Tarayın. --------------------------------------------------- |
|
|
|
|
|
#15 |
Doğrudur Bende birkere king kong u indirdim. Tamamiyle tesadüfen. Zaten türksat download yapmak için güzel bir secenek değil. W3 uydusundan indiriyorum. İstemediğim kadar filim iniyor. Bi okadarda program. Dün Vista inmişti
Türksat uydusuyla uğraşmaya değmez bence. Ama sadece tüksat a dönük uyduları olan arkadaşlar için yapabilecekleri tek download seceneği. En iyi filimler programlar w3 ten iniyor. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to zigodaktil For This Useful Post: | muharremuysal (24-01-2008) |
|
|
#16 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 3
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
ya ben bu progdvb yi kurdum seviye 100 kalite 0 diyor
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 91
![]() |
progdvb7.7.3 te de olayomu olmuyosa 7.5.3 neden bulurum
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to uprain For This Useful Post: | kırmızı (06-10-2007) |
|
|
#19 |
Forumda arat power install. Komple ne gerekiyorsa yüklüyor. Eğer bulamassan download bölümünde filegrebır ve data pid scaner ı indir. İndirdiğin dosyaları progdvb klasöründe modules in içine at. Okadar. Geri kalanını zaten anlattım. Hadi kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 1
![]() |
arkadaşlar ben ProgDVBPowerInstall'in son sürümünü kurdum ve türksat downloada gelerek servisten skynete tıkladım download başladı. Buraya kadar herşey normal ancak gelen dosyalar hep rusça. Filmler mp3ler hepsi rusça. Bi anormallik yok mu sizce?
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|