DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > DVB-S CARD (DİJİTAL TV KARTLARI) > DVB-S DOWNLOAD
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 22-12-2006, 23:06   #11
alexmcrae
ONBASI

alexmcrae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 13alexmcrae is on a distinguished road
anladım çok iyi bir olay o zxaman bu fakat kullandığım normal ProgDVB full ver. var bende o kalkacak mı bunu kurunca ? tüm ayalarım sorun olmasın ?!
alexmcrae isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to alexmcrae For This Useful Post:
muharremuysal (24-01-2008)
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 23-12-2006, 19:32   #12
zigodaktil
ÇAVUŞ

zigodaktil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 126
Tecrübe Puanı: 124zigodaktil umut vaat eden uyezigodaktil umut vaat eden uyezigodaktil umut vaat eden uyezigodaktil umut vaat eden uyezigodaktil umut vaat eden uye
Yok kaldırmana gerek yok. "File grebir" ve "skynet" "data pit scanner" programlarını forumda aratırsan bulursun. Bunları progdvb nin içinde modül klasörüne atıyorsun. Sonrada benim resimli şekilde açıkladığım doğrultuda uygularsan uydudan veri indirmeye başlarsın.
zigodaktil isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to zigodaktil For This Useful Post:
Alt 09-01-2007, 22:27   #13
hirjkolsa
ONBASI

hirjkolsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 14
Tecrübe Puanı: 16hirjkolsa is on a distinguished road
zigodaktil süper bir insanmış. yazdıklarını uyguladım ve tak diye download başladı. Ama sorun şudurki 2 saattir tırışkadan başka inen birşey yok. bu sistemde film iniyor mu cidden?
hirjkolsa isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2007, 08:55   #14
hasanok86

hasanok86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 232
Thanked 16.954 Times in 3.814 Posts
Tecrübe Puanı: 100hasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uyehasanok86 taninmis sohret sahibi uye
arkadaşım ben son bir yıl içerinde türksattan hiç film alamadım ama aldığını söyleyen arkadaşlar forumda mevcut
ben yalnızca resim vb. küçük işe yaramaza adult kısa filmler geliyor
---------------------------------------------------
Yeni Konu Açmadan Okuyunuz.
Sitemizden indirdiğiniz dosyayı kontrol etmek için online Tarayabilirsiniz Tıklayın Tarayın.

hasanok86 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2007, 22:09   #15
zigodaktil
ÇAVUŞ

Tecrübe Puanı: 124zigodaktil umut vaat eden uyezigodaktil umut vaat eden uyezigodaktil umut vaat eden uyezigodaktil umut vaat eden uyezigodaktil umut vaat eden uye
Doğrudur Bende birkere king kong u indirdim. Tamamiyle tesadüfen. Zaten türksat download yapmak için güzel bir secenek değil. W3 uydusundan indiriyorum. İstemediğim kadar filim iniyor. Bi okadarda program. Dün Vista inmişti

Türksat uydusuyla uğraşmaya değmez bence. Ama sadece tüksat a dönük uyduları olan arkadaşlar için yapabilecekleri tek download seceneği.

En iyi filimler programlar w3 ten iniyor.
zigodaktil isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to zigodaktil For This Useful Post:
Alt 17-07-2007, 22:53   #16
0375
ER

0375 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 3
Tecrübe Puanı: 00375 is on a distinguished road
ya ben bu progdvb yi kurdum seviye 100 kalite 0 diyor
0375 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-07-2007, 07:42   #17
zigodaktil
ÇAVUŞ

Alıntı:
0375´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya ben bu progdvb yi kurdum seviye 100 kalite 0 diyor
Sorunuzu anlamadm. Uydu download kanalında mı oluyor. Eğer oluyorsa balantınızı bi gözden geçirin. Birde çoklu lnb kullanıyorsanız. Ayarlarınızı ona göre yapınız.
Alt 30-07-2007, 01:32   #18
uprain
ER

uprain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 91
Tecrübe Puanı: 0uprain is on a distinguished road
progdvb7.7.3 te de olayomu olmuyosa 7.5.3 neden bulurum
uprain isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to uprain For This Useful Post:
kırmızı (06-10-2007)
Alt 18-08-2007, 17:24   #19
zigodaktil
ÇAVUŞ

Forumda arat power install. Komple ne gerekiyorsa yüklüyor. Eğer bulamassan download bölümünde filegrebır ve data pid scaner ı indir. İndirdiğin dosyaları progdvb klasöründe modules in içine at. Okadar. Geri kalanını zaten anlattım. Hadi kolay gelsin
Alt 04-11-2007, 14:02   #20
thefeti
ER

thefeti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 1
Tecrübe Puanı: 0thefeti is on a distinguished road
arkadaşlar ben ProgDVBPowerInstall'in son sürümünü kurdum ve türksat downloada gelerek servisten skynete tıkladım download başladı. Buraya kadar herşey normal ancak gelen dosyalar hep rusça. Filmler mp3ler hepsi rusça. Bi anormallik yok mu sizce?
thefeti isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler