|
|
![]() |
|
|
#31 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 81
Tecrübe Puanı: 142
![]() |
Satgatede durum eskisi gibi degil.Resimlerde bir problem yok da.Nerde o eski filmler videolar.Ne oldu bu satgateye yahu.
Ben şöyle kaliteli en aşagı 80 - 100 mb film video indirmek istiyorum.Ne zaman kendine döner bu satgate.Birde nereye gitti bu skyDSL. Ben iki , üç mblik videoları izlemek için tenezzül etmem.Şöyle bir 80 - 100 mb gelmeli.Birde neden adault geliyor videolar oda ayrı mesele.Tamam bir kaç tane iyi bile oluyor ama.Bence arada bir kaç tanede şöyle.Belgesel , ilizyon .... gelse. Neyse esas konuya gelelim.Türksat 3A anladıgım kadarıyla yapımı tamamlamnmış ve 42W olacakmış galiba.Çok teknolojik ve bir çok servisi destekleyecekmiş.Ben şunu soruyorum çıktı mı mı Çıkmadı mı Kusura kalmayın biraz fazla uzun oldu ama.Ne yapalım.En azından okuyanlar bir bilgi sahibi olsunlar.Ne olur ne olmaz.Bazıları satgateden fazla dosya gelmeyince,zannediyorlar ki ben indiremiyorum.Opensky da bu sorun yok.Şimdilik sorun satgatede.Tv kartınızın ayarlarıyla.Programınızın ayarlarıyla oynamanıza gerek yok.Hepinize iyi akşamlar. ![]() @Karabalon Saygılarımla. Güncel Kalın. ![]() |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#32 | |
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 142
Tecrübe Puanı: 127
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Eskiden istemediğimiz kadar bütyük çapta filimler program arshivleri inerdi ve hangisini silsekte diğerine yer açsak derdik. HDD lri çoğalttık bu sefer dosya klamadı ![]()
|
|
|
|
#33 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 4
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
başka bir uydu varmı ki ya çanağı oraya çevirsek yoğun internet hizmet veren bi uydu bilen var mı arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#34 |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 9
Tecrübe Puanı: 18
![]() |
emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
#35 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 72
Thanked 1.132 Times in 143 Posts
Tecrübe Puanı: 673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güncel mi?
güncel frekans ve pid bilgisi yok mu?
Cam Modul_MATRIX_DIABLO_DRAGON CAM_ T-REX_GIGACAM_JOKER CAM Viaccess I-II Nagravision Dreambox Yumatu Digital+ 19.2E---Premiere 19.2E---ITV 16.0E---TPS 13.0E---Nova 13.0E---Al Jazeera Sport+1/+2 13.0E---ART 13.0E---S e x view 13.0E---MCT 13.0E |
|
|
|
|
|
#36 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 40
Tecrübe Puanı: 27
![]() |
arkadaşlar download konularına kimse el atmayacakmı, frekans bekliyoruz....
|
|
|
|
|
|
#37 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 1
Tecrübe Puanı: 21
![]() |
arkadaşlar dosya nereye nasıl iniyor yani kendikendinemi programı çalıştırınca vede nereye iner bu dosyalar boad crc şu anda 6 görünüyo anlamı nedemek lütfen bi cvp yazın????
|
|
|
|
|
|
#38 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 72
Thanked 1.132 Times in 143 Posts
Tecrübe Puanı: 673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet yakında ben bir çalışma yapicam İnşallah o zaman sorun kökden çözülecektir
![]()
Cam Modul_MATRIX_DIABLO_DRAGON CAM_ T-REX_GIGACAM_JOKER CAM Viaccess I-II Nagravision Dreambox Yumatu Digital+ 19.2E---Premiere 19.2E---ITV 16.0E---TPS 13.0E---Nova 13.0E---Al Jazeera Sport+1/+2 13.0E---ART 13.0E---S e x view 13.0E---MCT 13.0E |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|