DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > DVB-S CARD (DİJİTAL TV KARTLARI) > DVB-S KARTA YENI BASLAYANLAR
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 17-10-2006, 16:04   #21
skipper
ER

skipper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0skipper is on a distinguished road
tşk.ler güzel program.
skipper isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 17-10-2006, 18:36   #22
softbal10

softbal10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 228
Thanked 19.641 Times in 4.166 Posts
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
altdvb yi denemnizde yarar var
Alt 17-11-2006, 03:51   #23
MentaL
ER

MentaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0MentaL is on a distinguished road
Dostum hemen paylaşa verdiğin dosya malumunuz yani hemenpaylaş şu an iptal biliyorsun yeniden upload etmen mümkünmü...
saygılar..
MentaL isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-11-2006, 13:01   #24
softbal10

Killing Season Champion!
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
Alıntı:
MentaL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum hemen paylaşa verdiğin dosya malumunuz yani hemenpaylaş şu an iptal biliyorsun yeniden upload etmen mümkünmü...
saygılar..
hemen paylaş link yok bu sayfada hangi linki söylüyorsunuz?
Alt 18-11-2006, 01:53   #25
MentaL
ER

İmzanda olduğuna göre her sayfada var demektir bana göre..
ALT-DVB 2.1 HERŞEY HAZIR KURULUMM
---
PROGDVB_POWERINSTALL 7.5.3

Bu ikisi hemenpaylaş..
MentaL isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2006, 12:59   #26
softbal10

Killing Season Champion!
Alıntı:
melkar55´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Alt DVB yi burdan indirdim ancak benim kartım sky vision (Twinham)
kurulumunu anlattığınız 2.resimdeki twinham ve Tr dosyası verdiğiniz Alt DVB 2,1 içinde yok.
saygılar
onun içinde olmaz zaten forumda altdvb 2.1 türkçe diye konular var ordan alabilirsiniz imzam için özür linkler ölmüş
Alt 19-11-2006, 19:02   #27
MentaL
ER

Özür kabul edildi.. teşekkürler...
Alt 23-01-2007, 09:59   #28
metabesk
ONBASI

metabesk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 4
Tecrübe Puanı: 25metabesk is on a distinguished road
Alıntı:
Hasanok_86´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ayarları kendinize göre yapmalısınız bende 1.lnb tüksat 2.lnb hotbird
aynı konfigürasyon var bende de ve resimli anlatımdaki gibi yapmama rağmen sadece 1 kere turksatta sinyal aldım hotbirdden almıyorum. Prog dvb ile her iki çanağı da izleyebiliyorum ama alt-dvb bir türlü bulmamakta ısrar ediyor ayrıca decoder ayar sayfasında hiçbir seçenek çıkmıyor bütün codecler yüklü olmasına ve progdvb de çıkmasına rağmen . altdvb yi defalarca kurup kaldırmama rağmen başaramadım. Acaba paylaşıma sizin alt-dvb yi komple rarlayıp koyabilmeniz mümkün mü?(pluginler kanal listresi vs. tümü)

Birde sizin paylaşıma koyduğunuz alt-dvb türkçe yi kurduğumda açılışta kartı bulamamış bir şekilde benden kart seçmemi istiyor fakat listede hiçbirşey yok (kartım skystar2) işin enteresanı progdvb ile hiçbir sorunum yok.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Saygılar
metabesk isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-01-2007, 21:34   #29
öztin
ER

öztin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0öztin is on a distinguished road
bendede kworld dvs-100 var oda yüklenmiyor bu programda
öztin isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2007, 12:21   #30
softbal10

Killing Season Champion!
Alıntı:
metabesk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aynı konfigürasyon var bende de ve resimli anlatımdaki gibi yapmama rağmen sadece 1 kere turksatta sinyal aldım hotbirdden almıyorum. Prog dvb ile her iki çanağı da izleyebiliyorum ama alt-dvb bir türlü bulmamakta ısrar ediyor ayrıca decoder ayar sayfasında hiçbir seçenek çıkmıyor bütün codecler yüklü olmasına ve progdvb de çıkmasına rağmen . altdvb yi defalarca kurup kaldırmama rağmen başaramadım. Acaba paylaşıma sizin alt-dvb yi komple rarlayıp koyabilmeniz mümkün mü?(pluginler kanal listresi vs. tümü)

Birde sizin paylaşıma koyduğunuz alt-dvb türkçe yi kurduğumda açılışta kartı bulamamış bir şekilde benden kart seçmemi istiyor fakat listede hiçbirşey yok (kartım skystar2) işin enteresanı progdvb ile hiçbir sorunum yok.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Saygılar
resimlerdeki gibi yaptığınızda kesin olarak görüntü alırsınız gözden kaçırdığınız bir yer vardır
ayrıca imzamda powercodec pack var onu indirip kurulumda tüm codecleri seçip kurun ozaman seçip yapabileceksiniz
açılışta kartı sorduğunda default kart bu olsun gibi seçenek var onu seçili hale getirin ozaman birdaha sormaz
benim şuan tv kartım kurulu değil ama siz biraz uğrasın diseg ayarlarıyla yine yapmaz iseniz ozaman forumdan bir arkadaştan altdvbklasörünü isteriz
ama siz dise ayarlarınızı yinede bir gözden geçirin kolay gelsin

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler