DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > DVB-S CARD (DİJİTAL TV KARTLARI) > DVB-S KARTA YENI BASLAYANLAR
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 26-05-2007, 15:04   #21
mehmet33
ONBASI

mehmet33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 8
Tecrübe Puanı: 26mehmet33 is on a distinguished road
eline sağlık.
mehmet33 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 03-08-2007, 23:48   #22
canseven67
ONBASI

canseven67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 73
Tecrübe Puanı: 41canseven67 is on a distinguished road
Exclamation

selam arkadaşlar sistemi yeniledim proğDVB kurdukdan sonra bende aynı uyarıyı alıyorum bu konuda cokda bilgi sahimi değilim ama önceki pc deyken adeta poğramı kurma konusunda kendimi cok bilmiş zannediyordum ama şimdi yardıma muhtacım sanki yeni pc (core duo) Tv kartını tanımıyor veya ben öyle sanıyorum böyle bir durumda kartı nasıl tanıtacağım birde ekran kartına yakın oluyor diye Bir alt sulota takıldı bundan olurmu Konunun uzmanı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
canseven67 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2007, 22:46   #23
cahidsat
TEĞMEN

cahidsat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 49
Thanked 2.572 Times in 108 Posts
Tecrübe Puanı: 878cahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uye
Alıntı:
canseven67´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selam arkadaşlar sistemi yeniledim proğDVB kurdukdan sonra bende aynı uyarıyı alıyorum bu konuda cokda bilgi sahimi değilim ama önceki pc deyken adeta poğramı kurma konusunda kendimi cok bilmiş zannediyordum ama şimdi yardıma muhtacım sanki yeni pc (core duo) Tv kartını tanımıyor veya ben öyle sanıyorum böyle bir durumda kartı nasıl tanıtacağım birde ekran kartına yakın oluyor diye Bir alt sulota takıldı bundan olurmu Konunun uzmanı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Diğer programlarda çalıştırabiliyor musun? Ya da şöyle diyeyim. Aygıt yöneticisinde aygıt tanıtılmış ya da tanıtılmamış olarak görünüyor mu? Eğer aygıt tanıtılmış olarak görünüyor ise aygıt ve slotla ilgili bir problem yoktur. Powerinstall kurulumu yaparken sırasıyla diğer kartları seçerek dene. Hangisinde olumlu cevap alırsan onda kalsın ve kurulumu tamamla. Sorun hallolur. Farklı bir sorun da olabilir. Bunları yaptıktan sonra düzelmezse son durumu haber ver. Yardımcı olmaya çalışalım..!
cahidsat isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2007, 01:04   #24
canseven67
ONBASI

Arrow

cahidsat
BAŞÇAVUŞa dikkatine
Arkadşım kartın yerini değiştirdim başka bir solota takdım ve
(Tv Kartı vısıon Plus Cı ) kart DTVNetEnternet cotrol olarak
gözüküyor sistem internet kartı olarakmı algılıyor ne bilmiyorum
Vision dtv -Skyvision - ınceDTV - Aygıt başlatılamadı hatası veriyor
birtek KwortDTV kart seciminde sinyal seviyesi ve kalitesi % 100
olarak gözüküyor ama ses yok gürüntü yok kartın
herhalde drıverı kuramıyorum veya benim sistem algılamıyor
zaten ben biraz acemiyim ama eski sistemde instll cok kurdum ve
sildim bundan bişey anlamadım her halde bir bilen mutlak diyebekliyorum
canseven67 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2007, 12:35   #25
cahidsat
TEĞMEN

Tecrübe Puanı: 878cahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uye
Kartın eğer twinhan chipsetli visionplus dtv CI ise forumda twinhan için driver bölümünde konu açmıştım. Ordaki driver'ı bir kurmayı dene. Zannedersem senin kurduğun driver data için olanı. Data için olanında bu şekilde görmesi normaldir..!
cahidsat isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2007, 22:12   #26
canseven67
ONBASI

ok twinhan chipsetli visionplus dtv CI her iki cd si de mevcut sorun driver denmiş bunların driverını yüklemek icin usta değil uzman cavuş olmak bile yetmez belki teğmen olmak gerek ancak doğru dürüs driveri yokmu ? birde monitörün sağ üst köşesinde her kanal değiştitmede Poverd ly ASUS SEPLENDİD video enhancomennt teehnology diye yazı cıkı yor

Konu canseven67 tarafından (07-08-2007 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir..
Alt 08-08-2007, 01:18   #27
cahidsat
TEĞMEN

Muhtemelen sisteminde asus ekran kartı vardır. Ondan dolayı çıkıyordur. Bir de register edilmemiş bir codec'le kullanıyorsan ondan dolayı da olabilir..!
Alt 08-08-2007, 13:40   #28
giray18
ONBASI

giray18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 55
Tecrübe Puanı: 18giray18 is on a distinguished road
arkadaşlar kartın anten kısmına giren kabloyu kontrol edin bende bu hatayı alıyordum inca kartim var anten kablosunu giriş kısmını salladığımda normal olarak çalişiyor temas etmediğinde ayni hatayi veriyor dikkatinize !!!!!!!!!!
giray18 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2007, 22:39   #29
canseven67
ONBASI

New

dediklerinizi uygulayacağım sonucu bildireceğim arkadaşlar
Alt 14-08-2007, 20:18   #30
canseven67
ONBASI

Problemi cözemedim Tv Kartım vısıon Plus Cı Şimdiye kadar propDVB kullandım bu Proğrama yakın veya daha kullanılışlı türkce başka bir proğ tavsiye edermisiniz

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler