|
|
![]() |
|
|
#21 |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 8
Tecrübe Puanı: 26
![]() |
eline sağlık.
|
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#22 |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 73
Tecrübe Puanı: 41
![]() |
selam arkadaşlar sistemi yeniledim proğDVB kurdukdan sonra bende aynı uyarıyı alıyorum bu konuda cokda bilgi sahimi değilim ama önceki pc deyken adeta poğramı kurma konusunda kendimi cok bilmiş zannediyordum ama şimdi yardıma muhtacım sanki yeni pc (core duo) Tv kartını tanımıyor veya ben öyle sanıyorum böyle bir durumda kartı nasıl tanıtacağım birde ekran kartına yakın oluyor diye Bir alt sulota takıldı bundan olurmu Konunun uzmanı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#23 | |
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 49
Thanked 2.572 Times in 108 Posts
Tecrübe Puanı: 878
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
![]() |
cahidsat
BAŞÇAVUŞa dikkatine Arkadşım kartın yerini değiştirdim başka bir solota takdım ve (Tv Kartı vısıon Plus Cı ) kart DTVNetEnternet cotrol olarak gözüküyor sistem internet kartı olarakmı algılıyor ne bilmiyorum Vision dtv -Skyvision - ınceDTV - Aygıt başlatılamadı hatası veriyor birtek KwortDTV kart seciminde sinyal seviyesi ve kalitesi % 100 olarak gözüküyor ama ses yok gürüntü yok kartın herhalde drıverı kuramıyorum veya benim sistem algılamıyor zaten ben biraz acemiyim ama eski sistemde instll cok kurdum ve sildim bundan bişey anlamadım her halde bir bilen mutlak diyebekliyorum |
|
|
|
|
|
#25 |
Kartın eğer twinhan chipsetli visionplus dtv CI ise forumda twinhan için driver bölümünde konu açmıştım. Ordaki driver'ı bir kurmayı dene. Zannedersem senin kurduğun driver data için olanı. Data için olanında bu şekilde görmesi normaldir..!
|
|
|
|
|
|
#26 |
![]() |
ok twinhan chipsetli visionplus dtv CI her iki cd si de mevcut sorun driver denmiş bunların driverını yüklemek icin usta değil uzman cavuş olmak bile yetmez belki teğmen olmak gerek ancak doğru dürüs driveri yokmu ? birde monitörün sağ üst köşesinde her kanal değiştitmede Poverd ly ASUS SEPLENDİD video enhancomennt teehnology diye yazı cıkı yor
Konu canseven67 tarafından (07-08-2007 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#27 |
Muhtemelen sisteminde asus ekran kartı vardır. Ondan dolayı çıkıyordur. Bir de register edilmemiş bir codec'le kullanıyorsan ondan dolayı da olabilir..!
|
|
|
|
|
|
#28 |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 55
Tecrübe Puanı: 18
![]() |
arkadaşlar kartın anten kısmına giren kabloyu kontrol edin bende bu hatayı alıyordum inca kartim var anten kablosunu giriş kısmını salladığımda normal olarak çalişiyor temas etmediğinde ayni hatayi veriyor dikkatinize !!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#29 |
![]() |
dediklerinizi uygulayacağım sonucu bildireceğim arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#30 |
![]() |
Problemi cözemedim Tv Kartım vısıon Plus Cı Şimdiye kadar propDVB kullandım bu Proğrama yakın veya daha kullanılışlı türkce başka bir proğ tavsiye edermisiniz
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|