|
|
![]() |
|
|
#11 |
![]() Killing Season Champion!Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 234
Thanked 17.108 Times in 3.853 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sayın üyemiz forumda bu konuda baya bir bilgi var s2emu1.26 ve vplug0.9.5 i indirin ve tabiki güncel softcamide(yeni şifre ve keyler adlı topicte güncel softcamler diye var) sonra c:\progdvb\plugins içine atın ve progdvbyi açıp vplug active s2emu yu enabled yapın progdvbde s2emu ve vplug plugins yani eklentiler kısmına gelecektir plugins klasörüne içine atılınca saygılar
Forum Arşivi --------------------------------------------------- Forum Kuralları --------------------------------------------------- Yeni Konu Açmadan Okuyunuz. --------------------------------------------------- Sitemizden indirdiğiniz dosyayı kontrol etmek için online Tarayabilirsiniz Tıklayın Tarayın. --------------------------------------------------- |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#12 |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 32
Tecrübe Puanı: 44
![]() |
emegin için sagol ss2 kartta progdvb 7.5 bazen 7.6 versiyonları kuruyorum ama nafile hunday hyd.dc 300 cihazda 7.91 versiyon emu yazılım kullanıyorum oda nafile artık ne yapıcagımı ne syredecegimi bilemiyorum bizlere bir yol gösterirseniz memnun oluruz selamlar ustalara saygılar
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() Killing Season Champion!Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 234
Thanked 17.108 Times in 3.853 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sayın üyemiz multiler ve spice srekli internet bağlantısı ile seyredilebiliyor ancak şu sıralar en güzeli sharing yani paylaşıma üye olma hem free bedava hemde makul hatta ucuz bir fiyata forumda verilen gruplardan birine girerek sınırsız olarak yıllık max 50 ytl ye izlersiniz daha detaylı bilgi için forumda card sharing kısmını inceleyiniz ayrıca bilgi için chat(mirc ve java) e bekleriz saygılar
Forum Arşivi --------------------------------------------------- Forum Kuralları --------------------------------------------------- Yeni Konu Açmadan Okuyunuz. --------------------------------------------------- Sitemizden indirdiğiniz dosyayı kontrol etmek için online Tarayabilirsiniz Tıklayın Tarayın. --------------------------------------------------- |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 46
Tecrübe Puanı: 33
![]() |
sağolasın
iyi oldu |
|
|
|
|
|
#15 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
ben şimdi bizim receiver next 800xcam bilgisayara bağlayıp yazılım güncelleme ve şifre programını nasıl yüklerim bu konuda beni bilgilendirseniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |