|
|
![]() |
|
|
#31 |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 19
Tecrübe Puanı: 30
![]() |
karış olmasın diye bu şemayı koyuyorum arkadaşlar
http://img513.imageshack.us/img513/9562/lnbot0.jpg |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#32 |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 6
Tecrübe Puanı: 17
![]() |
valla bu sorun 2 gun oonce bendede oldu.sadece trt nın kanallarını cekıyor.dıger kanalları gostermıyor.hotbird toptan yok.ne yapalım.karttan mı kaynaklanıyor bu sorun yoksa uydulardan mı.hakkaten pırınce gıderken evdekı bulgurdan olmayalım
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 5
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 6
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Bu problem bendede vardı, işin ilginç yanı Eutelsat w3 deki tüm kanallar çıkıyor türksat açmıyordu. Lnb, diseqc hepsini değiştirdim, arkadaşımın ss2 sini denedim çözülmedi. Bi ara kafayı yiyeceğim sandım.
fakat sorun 102k bobinmiş. Burada anlatılan gibi yaptım ve sorun çözüldü. Bu arada arkaşımda Eutelsat w3 kullandığı için oda kartının arızalı olduğunu bilmiyormuş şimdi onunkinide tamir edeceğim. Bu arada sarım yönünü soran biri vardı, saat yönünde sarılacak. Herkeze çok teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#35 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 3
Tecrübe Puanı: 30
![]() |
evet arkadaşlar bende uzun süredir girmiyordum girip bir yorum yapayım dedim
bu problem bizim için gerçekten mucizevi birşey ama benim alıntı yaptıgım yerde ki yorumlarda hiç de öyle değil. herkes yapar normal birşey falan gibi yazılar yazıyordu. Yani sonuç olarak bilgi paylasımı yapılması çok güzel. bizde artık kendimize daha sonra arkadaşımıza derken bu bobin değişmesi tel sarılması konusunda ustalasıyoruz. Asıl önemli olan burda insanların mutlu olması. Gerçekten ben ilk yaptıgımda mutluluktan dolup taştım ne yapacagımı bilemedim. sen git 175 lira ya al 2 ay sonra çalışmasın olacak iş mi? Bilgilerimizi paylaşmaya devam edelim Lütfen |
|
|
|
|
|
#36 |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 465
Tecrübe Puanı: 210
![]() ![]() |
arkadaşlar akşam evde canım sıkıldı.bilgisayarı monitörü kucakladm evin en üstüne. pcde skystar2 dvb kart var. fatsatfinder yükledim.yeni 0,8 thor uydu için tp leri yükledim. diseq yok dedim. 11785 tp de sinyal seviyesi %77... bulunduğum yer aydın.90cm çapında parabol çanak kullandım lnb tinx (hoş bir lnb değil) . çanağı sabitledim lnb yi çanağın arka tarafından 30,60--31,00 derece saatin dönüş yönüne sabitledim.sıra geldi ayrıntılı ayar yapmaya.12723 de tp de %54 sinyale sabitledim çanağı.ama fatsatfinder de bir alt tp ye aldığımda sinyal bulunamıyor. çanağı biraz titreşim yapıyorum sinyali buluyor.bir alt tp ye alıyorum yine sinyal yok çanağı biraz sallıyorum. sinyali yine %55 buluyor.lnb hatasımı yoksa çanak çapımı küçük anlamadım.
|
|
|
|
|
|
#37 | |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 465
Tecrübe Puanı: 210
![]() ![]() |
technisat lnb