DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > DVB-S CARD (DİJİTAL TV KARTLARI) > DVB-S KARTA YENI BASLAYANLAR
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 23-07-2006, 23:00   #11
kasnak
ONBASI

kasnak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 34kasnak is on a distinguished road
bu arada adult membere nasil üye olabilirim profile baktim adult diye bir bölüm göremedim ayrica bir ayarmi yapmam gerek profilde. cevapliyan arkadaslara tesekkürler
kasnak isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 24-07-2006, 00:41   #12
tonytr

tonytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alıntı:
kasnak´isimli üyeden Alıntı
bu arada adult membere nasil üye olabilirim profile baktim adult diye bir bölüm göremedim ayrica bir ayarmi yapmam gerek profilde. cevapliyan arkadaslara tesekkürler
lütfen sorularınızı ilgili bölüm başlıkları altına yazınız.
Yerel Platformların (Digiturk, D-Smart, NBA, e2, Discovery v.s.) İllegal izlenmesine yönelik şifre, bilgi v.s. veren arkadaşlar forumdan ömür boyu banlanacaktır. Forum Kurallarını Okuyalım JavaChat - Online Sohbet
Güncel SoftCam.Key Güncel vkeys.db Güncel v_sids.db
tonytr isimli üye şuan Sisteme bağlidır (Online)   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-07-2006, 12:02   #13
softbal10

softbal10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 228
Thanked 19.639 Times in 4.166 Posts
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
Alıntı:
kasnak´isimli üyeden Alıntı
lütfen bu gibi konuları forum sorunları adlı topicte açınız
http://dvbsat.org/forum/showthread.php?t=547
üsteki linkten bilgi alabilirsiniz
Alt 24-07-2006, 20:13   #14
01adanalım®

01adanalım® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 23
Thanked 1.055 Times in 280 Posts
Tecrübe Puanı: 181101adanalım® taninmis sohret sahibi uye01adanalım® taninmis sohret sahibi uye01adanalım® taninmis sohret sahibi uye01adanalım® taninmis sohret sahibi uye01adanalım® taninmis sohret sahibi uye01adanalım® taninmis sohret sahibi uye01adanalım® taninmis sohret sahibi uye01adanalım® taninmis sohret sahibi uye01adanalım® taninmis sohret sahibi uye01adanalım® taninmis sohret sahibi uye01adanalım® taninmis sohret sahibi uye
paylasım için cok tesekkurler bende nasıl yapılıyor dıye dusunup duruyodum kara kara

01adanalım®
01adanalım® isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-07-2006, 01:14   #15
qwerty
ER

qwerty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 3
Tecrübe Puanı: 0qwerty is on a distinguished road
dvbviewer ile nasıl yapılıyo yapmaya calısdım fakat beceremedım bılen varmı aranızda
qwerty isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2006, 12:28   #16
moskonisi
ONBASI

moskonisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 17moskonisi is on a distinguished road
slm
arkadaşlar ben bu işi beceremedim.benim progdvb de bu eklentiler yok.bana yardımcı olun lütfen.birde ben gbox üzeri share ye aboneyim.bu progdvb de bu eklentiler yok.bana bu plugins leri verin lütfen
moskonisi isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2006, 14:25   #17
moskonisi
ONBASI

slm
arkadaşlar bilgisi olan yokmu acaba
moskonisi isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2006, 14:43   #18
jenba555

jenba555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 8
Tecrübe Puanı: 1030jenba555 Herkesce takdir edilen guvenilir uyejenba555 Herkesce takdir edilen guvenilir uyejenba555 Herkesce takdir edilen guvenilir uyejenba555 Herkesce takdir edilen guvenilir uyejenba555 Herkesce takdir edilen guvenilir uyejenba555 Herkesce takdir edilen guvenilir uyejenba555 Herkesce takdir edilen guvenilir uye
yeni versiyon progdvb lerde bu eklentiler değiştirildiği için yoktur bu versiyonu kurup sorunu giderebilirsiniz.Saygılar

İndirmek İçin Tıklayınız
jenba555 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2006, 15:11   #19
moskonisi
ONBASI

slm
arkadaşım bu versiyondada olmadı.yukarıdaki resimlerde start server vede atart client diye çıkıyor broadcast ama bu sürümünde öyle değil.şunu bu şekilde izleyen arkadaşlar kullandıkları programı verseler daha iyi olur bence.birde ağdaki pc nin ip numarasını nasıl bulabilirim
Alt 04-08-2006, 15:23   #20
jenba555

jenba555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 8
Tecrübe Puanı: 1030jenba555 Herkesce takdir edilen guvenilir uyejenba555 Herkesce takdir edilen guvenilir uyejenba555 Herkesce takdir edilen guvenilir uyejenba555 Herkesce takdir edilen guvenilir uyejenba555 Herkesce takdir edilen guvenilir uyejenba555 Herkesce takdir edilen guvenilir uyejenba555 Herkesce takdir edilen guvenilir uye
arkadaşım programı kurduktan sonra setting ten modüle list i seçiyoruz buradan broadcast server kutucuğunu işaretleyip ok e basıyoruz ve daha sonra serviceden broadcast serveri seçip ayarlarını yapıyoruz

ağdaki diğer pc nin yerel ip numarasını başlat/çalıştır/cmd/ipconfig(bir boşlık var)

yazarak bulabilirsin veya modem özelliklerinden sisteme bağlı pc adlarının karşısındaki yerel ip lerede bakabilirsin
jenba555 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler