DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > KONU DIŞI / OFF TOPIC > SOHBET VE TANIŞMA
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 03-10-2007, 00:29   #11
cahidsat
TEĞMEN

cahidsat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 49
Thanked 2.574 Times in 108 Posts
Tecrübe Puanı: 879cahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uye
Vay be bir sivas'lı daha çıktı. Geçenlerde bir arkadaş forumdan yardım istemişti Sivaslı..! Tel. felan verdi. Görüşebilirsek görüşecez..!
cahidsat isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 03-10-2007, 00:47   #12
oktayiler
BAŞÇAVUŞ

oktayiler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 638
Tecrübe Puanı: 278oktayiler biraz daha puan alirsa yaralı olacak uyeoktayiler biraz daha puan alirsa yaralı olacak uye
Hayırlı tezkereler temennisiyle güle güle git güle güle gel...
oktayiler isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to oktayiler For This Useful Post:
cahidsat (03-10-2007)
Alt 03-10-2007, 00:50   #13
w0w

w0w - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alıntı:
tonytr´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı tezkereler @cahid kardeş sivasta durustce yi bul bi kuzu kessin sana
forumu merak etme 10 kişi de kalsak dvbsat herdaim açık olucaktır merak etme

saygılar.
Ama bu aralar kuzu yoktu elinde hepsi koç olmuş

Intel Core 2 Duo E8400 Palit GeForce 8800 GT Sonic Samsung 2232BW Wide Screen Kingston 1GB Ram X 2 Seagate 250 GB HDD Gigabyte P35C-DS3R CoolerMaster RC-690 SkyStar 2.6D DreamBox 500s

w0w isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to w0w For This Useful Post:
cahidsat (03-10-2007)
Alt 03-10-2007, 08:54   #14
softbal10

softbal10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 229
Thanked 19.719 Times in 4.176 Posts
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
hayırlı teskereler darısı bizim başımıza
Alt 09-10-2007, 15:17   #15
serdinc
ÜSTÇAVUŞ

serdinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 75
Tecrübe Puanı: 247serdinc Herkesce takdir edilen guvenilir uyeserdinc Herkesce takdir edilen guvenilir uyeserdinc Herkesce takdir edilen guvenilir uyeserdinc Herkesce takdir edilen guvenilir uyeserdinc Herkesce takdir edilen guvenilir uyeserdinc Herkesce takdir edilen guvenilir uye
hayırlı tezkereler cahidsat
cahidsat (06-11-2007)
Alt 09-10-2007, 15:18   #16
serdinc
ÜSTÇAVUŞ

Tecrübe Puanı: 247serdinc Herkesce takdir edilen guvenilir uyeserdinc Herkesce takdir edilen guvenilir uyeserdinc Herkesce takdir edilen guvenilir uyeserdinc Herkesce takdir edilen guvenilir uyeserdinc Herkesce takdir edilen guvenilir uyeserdinc Herkesce takdir edilen guvenilir uye
acemi birliğin sivas eğitim zormuş
Alt 06-11-2007, 16:44   #17
cahidsat
TEĞMEN

cahidsat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 49
Thanked 2.574 Times in 108 Posts
Tecrübe Puanı: 879cahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uyecahidsat taninmis sohret sahibi uye
Alıntı:
serdinc´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
acemi birliğin sivas eğitim zormuş
Acemilik bitti kardeş ben Temeltepe'de değildim. Orda zordu. Benim gittiğim yerde gayet rahattı..! Darısı usta birliğinin başına..! Bakalım Diyarbakır-Merkez'de bizi neler bekliyor...!
cahidsat isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2007, 16:53   #18
softbal10

softbal10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 229
Thanked 19.719 Times in 4.176 Posts
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
Hayırlısıyla yap gel inşallah
Alt 06-11-2007, 19:11   #19
w0w

w0w - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Alıntı:
cahidsat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Acemilik bitti kardeş ben Temeltepe'de değildim. Orda zordu. Benim gittiğim yerde gayet rahattı..! Darısı usta birliğinin başına..! Bakalım Diyarbakır-Merkez'de bizi neler bekliyor...!
hayırlısıyla yaparsın inşallah darısı yapmayanların başına acemi birliğin 30 günmüydü 30 günse meslekçi seçilmişsin

Intel Core 2 Duo E8400 Palit GeForce 8800 GT Sonic Samsung 2232BW Wide Screen Kingston 1GB Ram X 2 Seagate 250 GB HDD Gigabyte P35C-DS3R CoolerMaster RC-690 SkyStar 2.6D DreamBox 500s

w0w isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-11-2007, 16:27   #20
serdinc
ÜSTÇAVUŞ

Alıntı:
cahidsat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
inşallah rahat edersin

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler