|
|
![]() |
|
|||||||
| Anketimiz: Kalbiniz ak mı.? , kara mı.? | |||
| Ak |
|
5 | 45,45% |
| Kara |
|
6 | 54,55% |
| Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 109
Thanked 6.058 Times in 1.163 Posts
Tecrübe Puanı: 5159
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Günümüzde bir çok insan kendini iyi , temiz kalpli , yardım sever , v.b iltifata veya övgüye değer hisseder.Gerçektende bu kadar temiz duygularda yaşam süren insan olup olmadığınızı çok basit bir soru ile açığa çıkaracam...!!!
Soru ; Kalbiniz Ak mı.? , yoksa kara mı.? Hangi seçenek olursa olsun.Cevaben kalbinin rengini ve nedenini açıklasın lütfen.ben en son açıklamayı yapacam. ![]()
bu forumda nick ve mesaj silinmesi diye bir uygulama yoktur Konu sexymanTR tarafından (10-02-2008 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
Arkadaşlar beni görmekten sevineniz olduğunu belirtenler var...bende sizlerin aranızda kalmam vede memnun olmam için bu basit ankete katılmanızı rica edicem...Bu ankete katılırkende cevabınızın nedenini belirtin ki bende yanılgınızı belirteyim.ben zaman zaman madalyonu ters çeviririm.bana bakıpta aldanmayın
bu anketin sonucu evrenin varoluşunu dahi açıklayacaktır...Hadi cesaretli olun vede özellikle forum yönetimindeki arkadaşların yorumlu ankete katılmalarını isterim... Saygılarımlar......
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 17
Tecrübe Puanı: 1265
Benim kalbim kara, Nedenini bilmiyorum ama öyle hissediyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
bilmediğin birşey olduğunu sanmam...sende tuzağa takılanlardansın kara ise çok kararmış demek cesaretli vede gerçek cevapları bekliyom.birde şuanketin süresini mod arkadaşlar 32 güne indirsin ki iyi bir bilgi vereyim.insanın hayatı boyunca unutmayacağı anlar olur...Saygılar...
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 81
Thanked 1.382 Times in 35 Posts
Tecrübe Puanı: 426
walla benimki ak.yalan sölemiyom
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
İnandım inanmadım değil yani sanıyorum nisan ayını arayanlar var. ![]() Bu soruyu doğru bilen Dünyanın en akıllısı, en zengini , en güzeli ,v.s 'dir.Özellikle bu forumun en zeki vede akıllıları olarak adminler yeralmaktalar.Onlar bu soruyu neden cevaplamıyorlar yoksa çok mu basit.? yada beni hiç sevmediklerinden mi.? burada istenmiyorsam zaten var olmam.! Örnek ; _ _ _ _ _ ; çünkü ; ben bir fakiri okuttum , ben ameliyat olması gereken bir yetimin ameliyatını yaptım,ben aç hayvanları besledim... v.s verin ki değerlendirmeyi renklendirelim. Tabi benim çok sıkıcı konular açtığımı varsayanlarınızda olabilir...Son günlerde bu cevaplarla az karşılaşmadım da değil yani... Saygılarımla...
|
|
|
#7 |
Bir insanın gerçekten de temiz kalpli olup olmadığını anca allah teala (c.c ) bilir...Biz insanlar yine bu seviyede olmak için ak yani temiz duygu vede düşüncelerle hareket eder ve yaşarsak ( Salih amellerde bulunursak ) Hak teala allah taktir edip mükafatını kalp sevgisiyle verir...Bu sevgi öyle yenilir yutulur bir sevgi değildir.kainatta bu sevgiyi ne satın alabilir , nede hediye edebilirsiniz.Allahın ( c.c ) sevgisine muhafak olan bu sevginin sarhoşluğu ile ( kan çanağına dönmüş gözler ) birkaç gün sersemler.Tabi Bu sevgiyi kazanmakla hayatımızı sonlandıracağımızı düşünmeyin çünki hayat sil baştan tekrardan başlamakta.artık biz sevgili kulları bu sevgiyi kaybetme korkusu ile yaratanın emir vede yasaklarına uyacak davranışa , düz yola girmekteyiz...Bu sevginin alındığı an kap kara bir odada bulunmaktasınız...!!! Evrene bakacak olursanız evren karanlıklar içerisindedir...!!! Güzel allahım evrende güneşleri ,yıldızları , gezegenleri yaratarak güzelliğini sergilemiştir.Bizlerde Temiz kalplere sahip olup salih amellerde bulunursak.Allahü teala ( C.C ) sevgisini verecektir.sıfır temiz kalbinle şimdi doğru yolda gidip güzellikleri yaratmamızı bekleyecek taki ahir zamana kadar...
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|
|