DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > KONU DIŞI / OFF TOPIC > SOHBET VE TANIŞMA
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 18-03-2008, 17:14   #1
sever
ÇAVUŞ

sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 97
Tecrübe Puanı: 78sever foruma katkida bulunan uyesever foruma katkida bulunan uye
TELEKOM ADSL KULLANICILARINI YANILTMAYA MI ÇALIŞIYOR

Arkadaşlar hiç dikkat eden var mı bilmiyorum Telekomun ADSL KOTA bilgilerini gösteren http://adslkota.ttnet.net.tr adresinde artık bilgiler çok gecikmeli olarak veriliyor. Buradaki amaç acaba kullanıcıların kotalarını aşmalarını mı sağlamak diye düşünmekten kendini alamıyor insan. Oysa kullanım bilgileri sayfasında " 12 saatten uzun Internet bağlantısı oturumlarınız için kota miktarınız her 16 saatte bir kota hesabınıza yansıtılır.
- 12 saatten kısa Internet bağlantısı oturumlarınız için Internet bağlantınızın kesildiği süreye kadar olan kota miktarınız, bağlantınız kesildikten 4 saat sonra kota hesabınıza yansıtılır" diye bilgi bulunmasına rağmen bilgiler 3-4 gün gecikmeli olarak güncelleniyor. Örneğin bugün 18 mart 2008 olmasına rağmen şu anda açtığım da bilgilerimin Son Gelen Kayıt Zamanı 16-03-2008 03:52:58 olduğunu gördüm. Yani son 2 günlük kullanım bilgilerimi göremiyorum dün baktığımda da 3 günlük bilgilerimi göremiyordum.
Bu konuya dikkat çekmek istedim. Benim gibi düşünenler varsa burada fikirlerimizi birleştirelim lütfen.
sever isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 18-03-2008, 18:14   #2
softbal10

softbal10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 229
Thanked 19.664 Times in 4.170 Posts
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
Sayın üyemiz yanlışım varsa özür dilerim kendi hesabımı kontrol ettiğimde;
Alıntı:
Kota transferlerinin ADSL Kota sistemine yansıma zamanını ise, "Son Gelen Kayıt Zamanı" bilgisinden takip edebilirsiniz.
diye bilgi gördüm.
Sonrasında 18.03.2008. saat 17:11 de baktığımda
Son Gelen Kayıt Zamanı 18-03-2008 11:12:30 olarak görülüyor.
yani iki üç günlük bir olay yok bende.
Alt 18-03-2008, 20:18   #3
a.m.g

a.m.g - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 957
Thanked 4.833 Times in 416 Posts
Tecrübe Puanı: 100a.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uyea.m.g taninmis sohret sahibi uye
Bu olaya bende şahit oldum o yüzden ben pek güvenmiyorum ttnete hatta şöle diyeyim ayın sonuna doğru bu olaylar çok oluyo üç gün önceki kotayı gösteriyor ve son gün yada yeni ayın ilk günü hesapladığında 500 - 600 mb fazl gözüküyor. Arkadaşa katılıyorum

Plugin <<<-------

progdvb kurulum resimli anlatım için buraya tıklayın

Progdvb <<<-------

PROGDVB ELECARD CODEC ŞİFRESİ <<<-------

Teşekkür buttonlarına basmak veya hidekill yazan yazılara tıklamaylada şifreleri veya linkleri görebilirsiniz.
a.m.g isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2008, 21:12   #4
sever
ÇAVUŞ

Tecrübe Puanı: 78sever foruma katkida bulunan uyesever foruma katkida bulunan uye
Alıntı:
hasanok86´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın üyemiz yanlışım varsa özür dilerim kendi hesabımı kontrol ettiğimde;

diye bilgi gördüm.
Sonrasında 18.03.2008. saat 17:11 de baktığımda
Son Gelen Kayıt Zamanı 18-03-2008 11:12:30 olarak görülüyor.
yani iki üç günlük bir olay yok bende.
hasanok arkadaşım sende tesadüf etmiş olabilir. Ama sık sık kontrol etmeni tavsiye ederim. Garanti ederim ki son zamanlarda biliçli olarak, aboneler kendilerini kontrol edemesinve kotayı aşsınlar, kasalarımız dolsun düşüncesiyle bilgiler geç veriliyor. Ben 10 yıldır bilgisayar kullanıyorum ve adsl kotasının, Kota transferlerinin ADSL Kota sistemine yansıma zamanının, "Son Gelen Kayıt Zamanı" bilgisinden takip edilebildiğini biliyorum. Amacım seni eleştirmek deyil yanlış anlama ama telekom bunu bilerek yapıyor
sever isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2008, 22:58   #5
Maxuma
ÜSTÇAVUŞ

Maxuma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 81
Thanked 1.381 Times in 35 Posts
Tecrübe Puanı: 426Maxuma taninmis sohret sahibi uyeMaxuma taninmis sohret sahibi uyeMaxuma taninmis sohret sahibi uyeMaxuma taninmis sohret sahibi uyeMaxuma taninmis sohret sahibi uyeMaxuma taninmis sohret sahibi uyeMaxuma taninmis sohret sahibi uyeMaxuma taninmis sohret sahibi uyeMaxuma taninmis sohret sahibi uyeMaxuma taninmis sohret sahibi uyeMaxuma taninmis sohret sahibi uye
nick resmim türk telekom ve ttnete...
Maxuma isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-03-2008, 09:45   #6
sever
ÇAVUŞ

Alıntı:
Maxuma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
nick resmim türk telekom ve ttnete...
Valla nasıl beğendim anlatamam ve hemen ben de nick resmimi değiştirdim http://www.kafamgirsin.net/images/binaa.jpg
Alt 19-03-2008, 09:59   #7
softbal10

Killing Season Champion!
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
Arkadaşlar haklı olabilirsiniz.Elbetteki Türk Telekomun çok iyi hizmet verdiğini söylemek zor.
Fakat bence bu şekilde nickler kullanmakta doğru değil.Bahsi geçen siteyi ziyaret ettim orda bu konuda açıklama yapılmış.
Alıntı:
Sitenin adi ne kadar garip gelsede, telekoma seviyeli bir şekilde durumu izah etmede bu siteyi kullanıyoruz.
diye ama bizim forumda bu gibi bir açıklama yok.Bu yüzden bu nickler sakıncalı olabilir kanısındayım.

Ama doğru ve kalıcı hizmet için elbetteki el ele.
Alt 19-03-2008, 21:42   #8
sever
ÇAVUŞ

Uyarın için teşekkürler.Uyarın üzerine sitemizi tehlikeye atmamak açısından ben kaldırıyorum
Alt 20-03-2008, 09:57   #9
softbal10

Killing Season Champion!
Umarım Türk telekomunda daha iyi hizmet verip buna uygun bir ücret talep ettiği günleri görürüz.
Alt 30-03-2008, 23:45   #10
KaraBalon
ÜSTÇAVUŞ

KaraBalon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 81
Tecrübe Puanı: 142KaraBalon biraz daha puan alirsa yaralı olacak uye
Alıntı:
hasanok86´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Umarım Türk telekomunda daha iyi hizmet verip buna uygun bir ücret talep ettiği günleri görürüz.
Rüyanda görürsün.Bende adslye ilk üye oldugumda kıst ücreti almışlar , fatura ikiye katladı.Güya ilk 3 ay 18 ytl ymiş.Birde neyin nesiyse indirim ücreti almışlar.İlk ay 50 ytl 25 kuruş geldi.Hani ilk üç ay 18 yltydi..Müşteri hizmetlerini aradım.Ay içinde üye olmuşsunuz dediler.Ay dışında nasıl üye olunur kafam almıyor..

KaRaBaloN®

KaraBalon isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler