|
|
![]() |
|
|
#1 |
|
Tournaments Won: 3 Üyelik tarihi: Dec 2005
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 426
Thanked 2.416 Times in 904 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() |
Komik Duvar Yazısı gibi espriler
Cerenin sana selami var?
Hangi Ceren'in? Tencerenin ----------------------------------------------------------- Eli olmayan babaya ne denir? No-el baba... ----------------------------------------------------------- Bir gökdelenin üzerinde kirmizi bir isik yanip sönüyormus neden? Çünkü binanin sarji bitiyormus... ----------------------------------------------------------- Yasiniz kaç? Bilmem her yil degisiyor ----------------------------------------------------------- Arkadaslar telefonlar dinleniyormus... Iyi iyi dinlensinler zaten çok yorulmuslardi... ----------------------------------------------------------- Sinüs 60, kosinüs tutmus... ----------------------------------------------------------- Karinca bir zencinin koluna düsmüs ne demis? Karakola düstüm. ----------------------------------------------------------- Size bir killik yapayim ; içine killarinizi koyarsiniz.. ----------------------------------------------------------- Viyana kusatmasi neden bitmis? Etrafta atacak kus kalmadigi için... ----------------------------------------------------------- Ben her seyi dusunurum demek ki ben tefalim. ----------------------------------------------------------- En hizli sayi hangisidir? 10 Niye? Onun arabasi var... ----------------------------------------------------------- Bagirsak kurtlari bagirsakta yasarlar bagirmasak ta ----------------------------------------------------------- Ridvan'in bi buyugu nedir? Ridtwo ----------------------------------------------------------- Size deniz anasi taklidi yapayim mi..? Deeeniiiizzz ggeeell yavruumm geell annecim. ----------------------------------------------------------- Allah bana "Yuru Ya Kulum" dedi arabayi sattim ----------------------------------------------------------- Bir adam colde kalmis ve cayi cok severmis, cay bulmus icmemis neden? Cunku Ulkersiz bir cay saati dusunulemez. ----------------------------------------------------------- Volkswagen Passat, sahsi oynama ----------------------------------------------------------- Can neden bogazdan gelir? Can Emirgan'da oturdugu icin. ----------------------------------------------------------- Can bedenden cikmayinca ne olur? Diger derslerinden geri kalir ----------------------------------------------------------- Sen terlemissindir, sana terlik getiriyim ----------------------------------------------------------- Bana yamuk yapma! Ama kare,cember falan yapabilirsin. ----------------------------------------------------------- Bi adam karisini dovuyormus,kapi calmis karisini dovmeye birakmis neden? Esek sudan gelmis ----------------------------------------------------------- Tomi'nin annesi kimdir? Anatomi ----------------------------------------------------------- Bebegin tekine TIR carpmis ama olmemis,neden? Bezi bariyerliymis. ----------------------------------------------------------- Adam bilgisayar basinda uyuyakalmis. Ertesi gun nezle olmus. Neden? Windows acik kalmis. ----------------------------------------------------------- Bir elma diskoya neden gitmis? Cevap: Kurtlarini dökmek için. ----------------------------------------------------------- Yikanan ton'a ne denir? Cevap: washington ----------------------------------------------------------- Emaye tencere....no I'm not ----------------------------------------------------------- Yangın dolabını açmışlar ne olmuş? Cevap: Yang cok kızmış! ----------------------------------------------------------- Japon yapistiricim var, yapistiracak Japon yok. ----------------------------------------------------------- Hep bilen ördeklere ne denir? Cevap: blendax ----------------------------------------------------------- Ileri derecede miyop olanlar neye inanmazlar? Cevap: Ilk görüşte aşka. ----------------------------------------------------------- Adamin biri yere kalem atmiş ama düşmemiş niye? Cevap: çünkü kalem pilot kalemmiş ----------------------------------------------------------- Adam yarin ölücem demiş adami yarmişlar, adam ölmüş ----------------------------------------------------------- Hep dönen ördege ne denir? Cevap: firildak ----------------------------------------------------------- Bana olan borcunu ödemezsen polis çagiririm. Niye borcumu polis mi ödeyecek? ----------------------------------------------------------- Alo! Asli yok mu? Asli yok, fotokopisi olur mu? ----------------------------------------------------------- email mesajından aktarmadır. saygılar. |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|
|