|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Killing Season Champion!Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 229
Thanked 19.665 Times in 4.170 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Serinlemek
Bir sarışın, bir kızıl saçlı ve bir esmer kadın çölün ortasında arabayla yol almaktadırlar. Hava korkunç sıcaktır. Arabanın motoru birden stop eder.
İnip baktıklarında, motoru tekrar çalıştıramayacaklarını anlarlar. Mecburen çölde uzunca bir yürüyüş yapmaları gerektiğinden, her biri arabadan bir şeyler alır. Esmer, bir şişe su, kızıl saçlı bir paket bisküvi ve sarışın'da arabanın kapısını söküp alır. Çölde yürümeye başlarlar ve bir süre sonra dinlenmek için mola verirler. Mola sırasında sarışın ve esmer kadınlar kızıl saçlıya döner ve niye bir paket bisküvi aldığını sorarlar. - ''Acıkırsam yerim, diye düşündüm'' cevabını verir kızıl saçlı. - ''çölde ne kadar yürüyeceğimiz belli değil''. Hepsi'de bunun çok mantıklı olduğunu düşünür. Ve sonra sarışın kadınla kızıl saçlı olanı esmere döner ve niye yanına bir şişe su aldığını sorarlar. - ''Eğer susarsam, yanımda içecek bir şeyim olması gerektiğini düşündüm''. diye cevaplar esmer kadın; - ''Evet, bu çok akıllıca bir fikir'' diye düşünür diğer ikisi. En sonunda esmer ve kızıl saçlı kadınlar sarışına dönerler ve arabanın kapısını niçin söküp aldığını sorarlar. - ''Şeyy.. çok sıcak olursa pencereyi açıp serinlerim diye düşündüm''. |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to softbal10 For This Useful Post: | a.m.g (18-08-2008), recepyalman (19-08-2008) |
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 957
Thanked 4.833 Times in 416 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi yapmayın şu sarışınlara şöyle şeyler..
şifreli kanalların çözümü hakkında buraya tıklayın Plugin <<<------- progdvb kurulum resimli anlatım için buraya tıklayın Progdvb <<<------- PROGDVB ELECARD CODEC ŞİFRESİ <<<------- Teşekkür buttonlarına basmak veya hidekill yazan yazılara tıklamaylada şifreleri veya linkleri görebilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|