|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Killing Season Champion!Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 229
Thanked 19.726 Times in 4.176 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorma
Beni benden sorma bende değilim
Neyimi söyleyim, nasıl söyleyim Yalancı dünyaya yok ki meyilim Sana ne söyleyim, nasıl söyleyim Mansur olup dara oturmayınca Sevda belasından yatılmayınca Mizana konulup, tartılmayınca Kilo mu söyleyim, ton mu söyleyim Şeriat kapısı belimi büktü Tarikat kapısı iflahım söktü Marifet kapısı sevdayı döktü Hakikat mı deyim, yokluk mu deyim Varlığımda yokum, yoklukda varım Güllerde kokuyum, bülbülde zarım Elest-ü bezminde vardır ıkrarım Sözle mi söyleyim, hal mi söyleyim Dolap gibi her girdabı dolandım Mecnunun çölünde leyla arandım Ne İsa'ya ne Musa'ya yarandım Çarmıhdan mı deyim, turdan mı deyim Alem benim ben alemim diyemem Dillerim kilitli yarim övemem Sonsuz bir yoldayım geri dönemem Sonu mu söyleyim, baştan mı deyim Ne vermişse geri verdim yarime Gel istersen senle gidek pirime. Narın ateşiyle gel de erime, Pervane mi deyim ateş mi deyim. Yaşarken ölüyüm, ölünce diri, Muhabbet bağının oldum esiri. Balçık tezgahının silik teksiri, İNCE'den mi deyim telden mi deyim. Sabit İnce |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to softbal10 For This Useful Post: | recepyalman (26-08-2008) |
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|
|