|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 114
Tecrübe Puanı: 88
![]() |
hotbirdekı muzık kanalalrı ve şifreleri
acaba hatbirddekı muzik kanlları hakkında ve şifrelri hakkınd abılgısı olan varmı yardımcı olabılecek ozllelıkle kayıt yapacam ve kayıtlarımda saat ve kanal logosu gorunmesını ıztemıyorum
|
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 127
Tecrübe Puanı: 138
![]() |
Müziğe meraklı biri olarak size söyliyebileceklerim şunlar:
Bazi yayınlari rahatlıkla dinliyebiliyorsunuz. Bazılarından kasdettiğim, aynen görüntülü yayınlardaki gibi oluşlarından. Belki de sizin deyiminizle şifreli yayınların birkısmı da diyebiliriz. Bunlarin nasil izlenebileceği ya da dinlenebileceği bulunduğumuz forumda mevcut. Kayıt ederken altta isim v.s çıkmamasını istiyorsanız, kayıt ettikden sonra tekrar işlemden geçirmeniz gerekebilir. Bunu yapabilecek programlar var. bir ara ilgiliydim ama şimdi prog isimlerini hatırlamıyorum. ama ararsaniz rahat bulursunuz ya da daha bilgili arkadaşlarımız bilgilerini paylaşabilirler. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 947
Thanked 4.800 Times in 414 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İzlediğiniz müzik kanalının sadece sesini istiyorsanız yani görüntü istemiyorsanız progdvb de yapmanız gereken ufak bir şey var.
service kısmına girdiğinizde record options var buraya girin yani kayıt ayarları burada record format channels yazan yerdeki mpeg2 yerine mpa only yazısına tıklayın ve sadece ses kayıt etsin. ama şunu unutmayın görüntü ve ses çekecekseniz tekrar bu kısma girerek mpeg2 yi seçmeniz gerekir.
şifreli kanalların çözümü hakkında buraya tıklayın Plugin <<<------- progdvb kurulum resimli anlatım için buraya tıklayın Progdvb <<<------- PROGDVB ELECARD CODEC ŞİFRESİ <<<------- Teşekkür buttonlarına basmak veya hidekill yazan yazılara tıklamaylada şifreleri veya linkleri görebilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|