DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > UYDU ve ŞİFRLEME SİSTEMLERİ > UYDULAR > Hotbird
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 15-03-2008, 16:43   #1
kasapcan
ONBASI

kasapcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 137
Tecrübe Puanı: 38kasapcan is on a distinguished road
Question türksattan hotbirde ???

slmlar şuan bilgisayar üzerinden türksat izliyorum evde internette var şifreli kanallar için çanagi hotbirde çevirmeyi düşünüyorum.
1-hotbird de çanak ayari için hangi frekansi kullanmam daha kolay olur?
2-kirikkale'den (ankaranin güney dogusunda kaliyo) digiturk çanagini (lnb alt tarafta) hotbird için nasil konumlandirmaliyim ?
kasapcan isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 16-03-2008, 01:48   #2
roven

roven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 20
Tecrübe Puanı: 120roven is on a distinguished road
1.ben ayarı 10719 frekansında yapıyorum hotbirde, ayrıntı için lyngsat a bak.
turksattan canağı sağa ve aşağı çevirmen lazım arada baya mesafe var..
2. w3 e bakıyorsa dt çanağın az sola ve yukarı alcan.
roven isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2008, 02:20   #3
kasapcan
ONBASI

kasapcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 137
Tecrübe Puanı: 38kasapcan is on a distinguished road
saolasin denedim çanak turksata bakiyordu hotbird için çevirdim ancak tam gelmesi gerekn yerde bizim çamaşirlik vardi töm hayellerim suya düştü bende tekrar turksata geri dödüm.
türksatta ince ayar için hangi frekansi kullanayim iyi çeken bi frekans mi yoksa az çeken mi? çünkü forumlara baktigimda kimisi en iyi çekene göre ayarla diyo digerleride kotu çekene gore ayarla hepsi çikar diyo kafam karişti
kasapcan isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2008, 11:00   #4
softbal10

softbal10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Killing Season Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 228
Thanked 19.144 Times in 4.125 Posts
Tecrübe Puanı: 100softbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uyesoftbal10 taninmis sohret sahibi uye
yaban tv veya teknoloji tv ile ayar yapıyorum ben.Frekanslarına izleme yaptığın tv programıyla bakabilirsiniz.

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler