|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 137
Tecrübe Puanı: 38
![]() |
slmlar şuan bilgisayar üzerinden türksat izliyorum evde internette var şifreli kanallar için çanagi hotbirde çevirmeyi düşünüyorum.
1-hotbird de çanak ayari için hangi frekansi kullanmam daha kolay olur? 2-kirikkale'den (ankaranin güney dogusunda kaliyo) digiturk çanagini (lnb alt tarafta) hotbird için nasil konumlandirmaliyim ? |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 20
Tecrübe Puanı: 120
![]() |
1.ben ayarı 10719 frekansında yapıyorum hotbirde, ayrıntı için lyngsat a bak.
turksattan canağı sağa ve aşağı çevirmen lazım arada baya mesafe var.. 2. w3 e bakıyorsa dt çanağın az sola ve yukarı alcan. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 137
Tecrübe Puanı: 38
![]() |
saolasin denedim çanak turksata bakiyordu hotbird için çevirdim ancak tam gelmesi gerekn yerde bizim çamaşirlik vardi töm hayellerim suya düştü
bende tekrar turksata geri dödüm.türksatta ince ayar için hangi frekansi kullanayim iyi çeken bi frekans mi yoksa az çeken mi? çünkü forumlara baktigimda kimisi en iyi çekene göre ayarla diyo digerleride kotu çekene gore ayarla hepsi çikar diyo kafam karişti |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Killing Season Champion!Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 228
Thanked 19.144 Times in 4.125 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaban tv veya teknoloji tv ile ayar yapıyorum ben.Frekanslarına izleme yaptığın tv programıyla bakabilirsiniz.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|