|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 9
Tecrübe Puanı: 310
![]() ![]() |
multi..., taquilla ve D+ yayın akışı linkleri;
dostlar aranızda hispasat ı izleyenler varmı bilemiyorum. ben 2 aydır bu uyduyu seyrediyorum. bende resmen alışkanlık yaptı. aşağıda vereceğim linklerden hispasatta yayınlanan sinema kanallarının yayın akışını takip edebilirsiniz.
-------------------- multivision-taquilla ve D+ yayın akışları: taquilla sinema kanallrı için; http://www.ultimatetvguide.com/taquillappv.htm diğer filmler için; http://www.plus.es/codigo/television/guiatv/basica.asp yukardaki linkden istediğin kanalları işaretliyorsun parilla veya lista seçiyorsun ve buscar bastığında izlenecek yayın akışını buluyorsunuz. -------------------- bu uyduyu skystar 2 digital kartla pc den (altdvb 2.1 yardımıyla) türkçe alt yazı, orjinal dil seçeneği ile seyrediyorum. benim gibi bilgisayardan izleyen arkadaşlar için tr. altyazı paylaşımıda yapabiliriz...iyi seyirler.
Zevk Varlığım; Dandik GoldMaster Receiver, En eskisinden SkyStar 2 Türksat ve Eutelsat W3a vede Hispasat a dönük 3 adet sabit 90 Ofset Çanak. İdare Etcek Cinsten Pc (P4, 2 GHz, 512 RAM, 9600 Ati, 60 + 160 Gb HDD, 17 Inch Göstergeç)
|
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 181
Tecrübe Puanı: 66
![]() |
teşekkür ederim arkladaşım bende yeni hispacılardanım bide şu filimlerin orjinal adlarını bilsek daha iyi olcak ama neyse idare edicez artık
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() |
@mustypass;
dostum haklısın filmin orjinal ismini bilmek önemli, sadece taquilla kanallarında orjinal film adları var...beinim için filmin ispanyolca ismide önemli. bizdeki araçta (pc de) oynayan filmin ispanyolca ismi yazıyor işi anlayana kadar filmin yarısına varıyoruz. bu adresten pdf formatında aylık liste almakta mümkün; http://www.plus.es/codigo/television/guiatv/basica.asp adresine girin bu ekranda soldaki destacados bölümünde "Revista" yı tıklayın gelen ekranda "Programación de marzo (archivo .pdf 826 Kb)."tıkladığınızda mart ayı için canal programını pdf formatında aylık yayın akış listesinide elde edersiniz. dün akşam canal + da tr alt yazı ile milyondolarbaybi yi izledim bu filmi yaklaşık bir yıl önce bir türlü kısmet olupta indirememiştim ispanyollar sağolsun izlettiler...hepinize iyi seyirler.
Zevk Varlığım; Dandik GoldMaster Receiver, En eskisinden SkyStar 2 Türksat ve Eutelsat W3a vede Hispasat a dönük 3 adet sabit 90 Ofset Çanak. İdare Etcek Cinsten Pc (P4, 2 GHz, 512 RAM, 9600 Ati, 60 + 160 Gb HDD, 17 Inch Göstergeç)
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 6
Tecrübe Puanı: 49
![]() |
beyler benim uydunun yönü hortpirtte hispata çevirmeyi düşünüyorum ama canağım 90 lık hispatı izleye bilirmiyim yardım edermisiniz
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]() |
@aslan46;
dostum nereli olduğunu bilemiyorum ancak türkiyenin batısındaysan 90 lık ofset çanakla bu uyduyu izlemek mümkün, çanağı kuracağın yer batı (güney-batı) yönün açık olmalı, çok yakınında bina felan olmamalı. (çanak bakışı hotbirde göre çok daha aşağıya bakıyor). hotbird den hispasat a geçmenini öneririm. yinede şu özelliklere dikkat et hispasatı 2 aydır sorunsuz izleyebiliyoruz, şifre çözümü olmassa hispasatta şifresiz kanal çok çok az anteni tekrar çevirmek zorunda kalabilirsin, hispasattaki şifreli kanalların hemen hemen hepsi izlenebilecek kanallar, bence hotbird, hispasattın yanında kuru kalabalık gibi kalır. hispasattta max bulacağın kanal yaklaşık 160-280 (çanak ayarı çok zor yani çanak yönünü bulmak hassas bu sebeble eğer mümkünse biraz daha büyük çanak öneririm)...kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 5
Tecrübe Puanı: 74
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
googlede arama yapın filimlerin orjinal isimleri ghelecektir...
|
|
|
|
|
|
#8 |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 109
Thanked 4.638 Times in 341 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar bende 90cm ofset canak var (mega) hıspadan ss2 ıle Bodrum dan 96 kanal aldım(tekilalar ve cabo lar cıkmadı
)batı da bana yakın bır bına var acaba 120 cm canak alsam diger yayınlar cıkarmı.? lnb (goldmaster 0.4)saygılar Konu Vodk@Orange tarafından (18-03-2006 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 6
Tecrübe Puanı: 49
![]() |
arkadaşlar kahramanmaraştayım dedim sanıyodum pardon maraş merkezdeyim ve dediğim gibi hispatı 90 çanakla izleye bilirmiyim, ha bide izleye bilirsem çevirdiğime değecekmi sizce, yani hotpitten bende skay star2 digitl tv kartı var
|
|
|
|
|
|
#10 |
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 109
Thanked 4.638 Times in 341 Posts
Tecrübe Puanı: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hispadaki cabo ve d+ lar iyi bir marka lnb (sharp,mti..) 0.2 veya 0.3 db olmalı 90 lık ofset antenle bodrum dan yuzde 50 yakın sınyalle ızlenebılıyor.eger anteniniz prabolse lnb nin ucunu kestirmenizi öneririm.ucu kesilmiş bir lnb ile %20 % 30 sinyal kazancı sağlayabilirisiniz.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|