DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > UYDU ve ŞİFRLEME SİSTEMLERİ > UYDULAR > Hispasat
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 04-03-2006, 22:30   #1
skyTURK
BAŞÇAVUŞ

skyTURK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 9
Tecrübe Puanı: 310skyTURK biraz daha puan alirsa yaralı olacak uyeskyTURK biraz daha puan alirsa yaralı olacak uye
Post multi..., taquilla ve D+ yayın akışı linkleri;

dostlar aranızda hispasat ı izleyenler varmı bilemiyorum. ben 2 aydır bu uyduyu seyrediyorum. bende resmen alışkanlık yaptı. aşağıda vereceğim linklerden hispasatta yayınlanan sinema kanallarının yayın akışını takip edebilirsiniz.
--------------------
multivision-taquilla ve D+ yayın akışları:
taquilla sinema kanallrı için;
http://www.ultimatetvguide.com/taquillappv.htm
diğer filmler için;
http://www.plus.es/codigo/television/guiatv/basica.asp
yukardaki linkden istediğin kanalları işaretliyorsun parilla veya lista seçiyorsun ve buscar bastığında izlenecek yayın akışını buluyorsunuz.
--------------------
bu uyduyu skystar 2 digital kartla pc den (altdvb 2.1 yardımıyla) türkçe alt yazı, orjinal dil seçeneği ile seyrediyorum. benim gibi bilgisayardan izleyen arkadaşlar için tr. altyazı paylaşımıda yapabiliriz...iyi seyirler.
skyTURK isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 05-03-2006, 02:47   #2
Mustypass
ÇAVUŞ

Mustypass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 181
Tecrübe Puanı: 66Mustypass is on a distinguished road
teşekkür ederim arkladaşım bende yeni hispacılardanım bide şu filimlerin orjinal adlarını bilsek daha iyi olcak ama neyse idare edicez artık
Mustypass isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2006, 12:17   #3
skyTURK
BAŞÇAVUŞ

Tecrübe Puanı: 310skyTURK biraz daha puan alirsa yaralı olacak uyeskyTURK biraz daha puan alirsa yaralı olacak uye
@mustypass;
dostum haklısın filmin orjinal ismini bilmek önemli, sadece taquilla kanallarında orjinal film adları var...beinim için filmin ispanyolca ismide önemli. bizdeki araçta (pc de) oynayan filmin ispanyolca ismi yazıyor işi anlayana kadar filmin yarısına varıyoruz. bu adresten pdf formatında aylık liste almakta mümkün;
http://www.plus.es/codigo/television/guiatv/basica.asp
adresine girin bu ekranda soldaki destacados bölümünde "Revista" yı tıklayın
gelen ekranda "Programación de marzo (archivo .pdf 826 Kb)."tıkladığınızda mart ayı için canal programını pdf formatında aylık yayın akış listesinide elde edersiniz. dün akşam canal + da tr alt yazı ile milyondolarbaybi yi izledim bu filmi yaklaşık bir yıl önce bir türlü kısmet olupta indirememiştim ispanyollar sağolsun izlettiler...hepinize iyi seyirler.
skyTURK isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-03-2006, 10:22   #4
aslan46
ONBASI

aslan46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 6
Tecrübe Puanı: 49aslan46 is on a distinguished road
beyler benim uydunun yönü hortpirtte hispata çevirmeyi düşünüyorum ama canağım 90 lık hispatı izleye bilirmiyim yardım edermisiniz
aslan46 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-03-2006, 11:49   #5
skyTURK
BAŞÇAVUŞ

@aslan46;
dostum nereli olduğunu bilemiyorum ancak türkiyenin batısındaysan 90 lık ofset çanakla bu uyduyu izlemek mümkün, çanağı kuracağın yer batı (güney-batı) yönün açık olmalı, çok yakınında bina felan olmamalı. (çanak bakışı hotbirde göre çok daha aşağıya bakıyor). hotbird den hispasat a geçmenini öneririm. yinede şu özelliklere dikkat et hispasatı 2 aydır sorunsuz izleyebiliyoruz, şifre çözümü olmassa hispasatta şifresiz kanal çok çok az anteni tekrar çevirmek zorunda kalabilirsin, hispasattaki şifreli kanalların hemen hemen hepsi izlenebilecek kanallar, bence hotbird, hispasattın yanında kuru kalabalık gibi kalır. hispasattta max bulacağın kanal yaklaşık 160-280 (çanak ayarı çok zor yani çanak yönünü bulmak hassas bu sebeble eğer mümkünse biraz daha büyük çanak öneririm)...kolay gelsin
Alt 14-03-2006, 16:19   #6
uppsallla
ÇAVUŞ

uppsallla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 5
Tecrübe Puanı: 74uppsallla is on a distinguished road
Alıntı:
Mustypass´isimli üyeden Alıntı
teşekkür ederim arkladaşım bende yeni hispacılardanım bide şu filimlerin orjinal adlarını bilsek daha iyi olcak ama neyse idare edicez artık
sozlukte ispanyolcadan ingilizceye cevirttiriver... online sozluk dolu heryer....
uppsallla isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-03-2006, 18:16   #7
ahmetus34
Banned

ahmetus34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0ahmetus34 is on a distinguished road
googlede arama yapın filimlerin orjinal isimleri ghelecektir...
ahmetus34 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2006, 15:42   #8
Vodk@Orange

Vodk@Orange - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9-Ball Champion! Speed Cards Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 109
Thanked 4.638 Times in 341 Posts
Tecrübe Puanı: 100Vodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uye
arkadaslar bende 90cm ofset canak var (mega) hıspadan ss2 ıle Bodrum dan 96 kanal aldım(tekilalar ve cabo lar cıkmadı)batı da bana yakın bır bına var acaba 120 cm canak alsam diger yayınlar cıkarmı.? lnb (goldmaster 0.4)

saygılar

Konu Vodk@Orange tarafından (18-03-2006 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir..
Vodk@Orange isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-03-2006, 10:18   #9
aslan46
ONBASI

aslan46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 6
Tecrübe Puanı: 49aslan46 is on a distinguished road
arkadaşlar kahramanmaraştayım dedim sanıyodum pardon maraş merkezdeyim ve dediğim gibi hispatı 90 çanakla izleye bilirmiyim, ha bide izleye bilirsem çevirdiğime değecekmi sizce, yani hotpitten bende skay star2 digitl tv kartı var
aslan46 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-04-2006, 12:19   #10
Vodk@Orange

Vodk@Orange - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9-Ball Champion! Speed Cards Champion!
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 109
Thanked 4.638 Times in 341 Posts
Tecrübe Puanı: 100Vodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uyeVodk@Orange taninmis sohret sahibi uye
hispadaki cabo ve d+ lar iyi bir marka lnb (sharp,mti..) 0.2 veya 0.3 db olmalı 90 lık ofset antenle bodrum dan yuzde 50 yakın sınyalle ızlenebılıyor.eger anteniniz prabolse lnb nin ucunu kestirmenizi öneririm.ucu kesilmiş bir lnb ile %20 % 30 sinyal kazancı sağlayabilirisiniz.
Vodk@Orange isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler