|
|
![]() |
|
|
#1 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
baktım forumda kimseden ses soluk çıkmıyor bende surtladım televizyonu çıktım çatıya. eutelsatın ayarlarını yaptım. şuan kanalllar çıkıyor tabi şifreliler ve bazı şifresizler hariç. çıkmayan şifresizler için çanağı az yukarı aşşağı felan yaptım ama yine çıkmadı yayının olmadığını düşünüyorum. netekim progdvb yi açtım eutelsat download ta en ufak bir sinyal dahi yok veri gelmiyor. sebebi nedir bana izah edecek bir ustad varmı ?
|
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 4
Tecrübe Puanı: 27
![]() |
Arkadaşım, 11262 H 27500 Frekansında Offline Download yapabilirsin.
Eskiden 11449 V 27500 frekansında yayın vardı ama bu frekanstaki yayın sona erdi. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to tech For This Useful Post: | codegen1 (14-02-2008) |
|
|
#3 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
eyvallah şimdi oldu çok teşekkürler arkadaşlar. bu arada bilgi olsun yeni arkadaşlarıma. daha önce sinyal alamıyordum hiç bir download tan. kablo dandikmiş. ama şimdi kalifiye bir kablo ile mükemmel şekilde download yapıyor. bu arada ben yinede araştırayımda hazır bu mesajıda yazmışkn türksat download ın frekansından da sinyal gelmiyor acaba onun frekansıda mı değişti
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|