DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite   uydustore.com uydu alışveriş sitesi
SoftCam.tv karabalık elektronik uydu alışveriş sitesi

Geri git   DVBSaT Digital Video Broadcasting SATellite > UYDU ve ŞİFRLEME SİSTEMLERİ > UYDULAR > Eutelsat W3
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Online Oyun JavaChat Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler
Alt 10-04-2007, 17:42   #1
SaNToR
ER

SaNToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0SaNToR is on a distinguished road
Thumbs up eutelsat download sorunu

baktım forumda kimseden ses soluk çıkmıyor bende surtladım televizyonu çıktım çatıya. eutelsatın ayarlarını yaptım. şuan kanalllar çıkıyor tabi şifreliler ve bazı şifresizler hariç. çıkmayan şifresizler için çanağı az yukarı aşşağı felan yaptım ama yine çıkmadı yayının olmadığını düşünüyorum. netekim progdvb yi açtım eutelsat download ta en ufak bir sinyal dahi yok veri gelmiyor. sebebi nedir bana izah edecek bir ustad varmı ?
SaNToR isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
DVBSaT Reklamları
teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim
Alt 10-04-2007, 20:17   #2
tech
ONBASI

tech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 4
Tecrübe Puanı: 27tech is on a distinguished road
Arkadaşım, 11262 H 27500 Frekansında Offline Download yapabilirsin.
Eskiden 11449 V 27500 frekansında yayın vardı ama bu frekanstaki yayın sona erdi.
tech isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to tech For This Useful Post:
codegen1 (14-02-2008)
Alt 11-04-2007, 15:29   #3
SaNToR
ER

SaNToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0SaNToR is on a distinguished road
eyvallah şimdi oldu çok teşekkürler arkadaşlar. bu arada bilgi olsun yeni arkadaşlarıma. daha önce sinyal alamıyordum hiç bir download tan. kablo dandikmiş. ama şimdi kalifiye bir kablo ile mükemmel şekilde download yapıyor. bu arada ben yinede araştırayımda hazır bu mesajıda yazmışkn türksat download ın frekansından da sinyal gelmiyor acaba onun frekansıda mı değişti
SaNToR isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler