|
|
![]() |
|
|
#1 |
|
ER
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
öncelikle selamlar sorun eutelsat w3
benim bir takım sorunlarım var arkadaşlar. sorun 1 . fastsatfinder 2 .2 7 adlı program ile eutelsat w3 ün yayın sinyalini bulmak istedim ama nafile arkadaşlar programı açıyorum divice tan ss2 kartımı seçmeme olanak bile tanımadan çıkan uyarı şudur. progdvbengine diye bir uyarı penceresinde divice not started ( skystar 2 ) yani kart çalıştırılamadı diyor. ama prog dvb yi açınca kanallar çekiyor. acaba prog dvb ninde çalıştırılmasını mı istiyor diye düşündüm ama yok onuda istemiyor yine sorun aynı. ben uydumu Eutelsat W3 çevireceğim amayapamıyorum bazı forumlarda hotbird den 5,6 santim sağa açı ile 1.5 , 2 santim aşşağıya doğru uyduyu indirince oldugunu felan yazmışlar ama hotbird dende olduk. gerçi onun yerini belirledim ama w3 :'( lütfen bana bu konuda açık bir şekilde yardımcı olabilecek bir ustad varm ? bilgisayarı çatıya taşımam olanaksız. ve küçük bir televizyonumda yok recevier ile yukarıda halledeyim. işin kötü tarafı eutelsat ı bilen pek uyducu da yok oland akazık para istiyor. ama parası bir yana ben işin zevkindeyim yani uğraşmak hoşuma gidiyor. sonucunda ama kendi başıma ama sağdan soldan yardım ile birşeyleri başarıp öğrenmek güzel şey ve allah aşkına yardım sıyıacam yahu. yardım lütfen. |
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 32
Tecrübe Puanı: 32
![]() |
satfinder 2.2.7 bir hafta kullanabilrisin daha sonra programı kullanmak için satın alman gerekiyor ama verdigim linkten satfinder 1.1.6'yı indir sorunsuz çalışıyor kolay gelsin
http://www.dosyaekle.com/do2.php?x=2...inder1.1.6.zip |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ER
![]() |
öncelikle teşekkür ederim. o programı daha dün kurmuştum. bir hafta olmamıştı. ama neyse sürekli kullanabileceğim bir program verdiniz teşekkürler. sonucu en kısa zamanda iletirim sağolun
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ER
![]() |
hocam bu programda transponder ve diseqc seçmek gerekiyormu ?
Konu SaNToR tarafından (10-04-2007 Saat 13:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ER
![]() |
in this version cannot be started diyor yardım cı olacak biri varmı ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 32
Tecrübe Puanı: 32
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ER
![]() |
hepsini yaptım ama ss2 kartımı seçtiğimde hala in this version cannot be started bu hatayı veriyor
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|