|
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 13
Tecrübe Puanı: 65
![]() |
Telstar 15 W'de reality tv ses var görntü yok
arkadaşlar yaklaşık 2 aydır bu uydudaki kanalları izliyorum hemen hemen hepsini ama bir türlü 11124 h 18386 daki reality tv yi türkçe dil destegi olan ses var görüntü yok skystar2 altdvb kullanıyorum yapmadıgım ayar kalmadı izleye bilen varmı bi yardımcı olabilirmisiniz nasıl izleye bilirim şimdiden sagolun
|
|
|
|
| DVBSaT Reklamları |
| teşekkürler, eline sağlık v.b. mesajlar yazmayınız gizli mesajları görmek için hidekill butonunu kullanınız uyarılara rağmen bu tip mesaj yazan arkadaşlar forumdan uzaklaştırılacaktır foruma katkı için forum reklamlarına tıklamayı ihmal etmeyelim |
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 28
Tecrübe Puanı: 17
![]() |
uygun codec kurmamışsındır. büyük ihtimalle hangi codec yüklü bilgisayarında?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
k-lite codec 3.70 yüklü eskiyi sildim yeni bunu kurdum gene olmadı ama birşey farkettim altdvb de kanal özelliginden şifreleri degiştirince görüntü geliyor ekranda kalıyor gene ses var görüntü donuyor hiçbi kanalımda böyle problem yok bu realitiyi izleyen varmı peki bilgisayarda yada receverda
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Gizli Mesaj Göstericisi & Teşekkür: 28
Tecrübe Puanı: 17
![]() |
cyberlin codec en iyisidir. onu kur aşağıda altdvb de yapmış olduğum ayarları yap belki çalışır.kolay gelsin
http://rapidshare.com/files/86816429...lgesi.doc.html |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
kardeş sagol cyberlink de kullandım olmadı zaten bugün tonytr lede görüştüm kanalda yanlızca 2 dilde düzgün yayın ve görüntü geliyor diger dillerde sorun çıkıyor heryolu denedim olmadı bekliyecegiz bakalım ilgin için çok sagol
senin dediklerini de yaptım malesef peki bunu türkçe sorunsuz izleyebilen varmı Konu oltaucu tarafından (27-01-2008 Saat 00:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Automerged Doublepost - Cift Mesaj Birlestirme |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|
|