vu+solo4k blokhol 3.0.3 bakuptur bütün vu+solo4k için güncellemeler alınmıştır içinde türkwod vardır m3u xml ip tv için eyer ip tv niz varsa oraya yaza bilirsiniz oscam 11293 solo4k patched yüklüdür emulatörler vardır içindeki oscam ile değiştirilmiştir TÜRKSAT taranıktır hızlandırma ayarları yapılmıştır xml uydu transponder dosyaları değiştirilmiştir bu dosyaları yapan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim ben sadece içeriğini değiştirdim editleme veyahut entegre ettim diye bilirim resimleri verecem birazdan dosya alttadır bu yapılan bacup hiç kimsenin değildir benim eserimdir siteye vermeden önce test için arkadaşıma attım dosyayı saygılarımla
[Only registered and activated users can see links. ] 27.01.2017
bu resimli olarak verdiğim 2 uydu arasındaki bütün uydular transponderler yenilenmiştir motorlu uydu anten kullanan arkadaşlar rahatlık ile kullanabilir
[Only registered and activated users can see links. ]
bu yazımı dikkatlice okuyun benim verdiğim bacup imajlarda en ufak sorununuzu yazın bildirin bacup imajı atarken yarıda kalsanız dahil bildirin ve benim verdiğim bir önceki imaja dönün böyle bir sorununuzda site içine sorun gördüğünüzü yazın ben buralarda size bildirmesemde ilk etapta önemli olarak alıyorum test ediyorum vu+solo4k uydu cihazı elimde olduğu için yarıda kalan imajı kesinlikle cihazın arkasından kapatıp açıp tamam demeyin bana burada yazın aldığımız bacup imaj full bacup tur vu+solo4k uydu cihazı elimde olduğu sürece yeni bacupları verecem başka bir upload sitesi bakıyorum yükleme sitesini değiştirecem site içine yazdığınız öneri olarak söylediğiniz bazı ilaveleride yapılıdır ön panelde mini tv için gerekli dosyayı attım içine LCD görürsünüz eklentilerde yalnız ayarlarını ve pikonlarını almadım ve ayarlarını uygulamadım işlerden dolayı biraz az vaktim oluyor fakat ileriye doğru başka şekilde imajlarda yapacam bakalım saygılarımla
bu skystar usb hd tv kartı elinde olanlar imajın içine dosyasını attım 3 çü tüner olarak çalıştıra bilirsiniz
resim alıntıdır
Konu nexx45 tarafından (28-01-2017 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir.
Skystar.org a yükleyebilirsin
2023 NEWCAMD SERVER
selam bir bilgi olarak yazayım gelen güncellemeleri alın imaj üzeri hiç bir sorununuz yoktur
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks