Güncel Biss.cfg olmalı cihazda
Slm, bu btkcam openatv 5.3'te çalışıyormu? 090 ve 086 versiyonlarını denedim Vu+ Duo2'de çalıştıramadım. Emu olarak görüyor ama oscam yada cccam biss kanallarını açarken btkcam açmadı. Teşekkürler...
Güncel Biss.cfg olmalı cihazda
2023 NEWCAMD SERVER
hotbord_34 (06-11-2016)
Slm Ustam, BTKCam Biss Plugin E2 V1 ile izlenen kanala BİSS key'ini giriyorum. var/keys/biss.cfg dosyasına kaydediyor. Aynı dizindeki btkcam.cfg'ye ekliyorum, biss.cfg ve btkcam.cfg'yi etc dizinine kopyaladım ama yine olmuyor. Belirttiğim gibi Oscam ve cccam keyi okuyor ancak constant.cw'ye izlenen kanalın PID'leri ile key girecek bir eklenti yok. Bu nedenle BTKCam hoşuma gitmişti. BTKCam'i lokum Ustanın softcam manageri ile, Camd Manager ile, ve emu ile çalıştırdım. İlk başta çalışıyor sonra duruyor. Teşekkürler..
Konu Mustafa_Hoca tarafından (06-11-2016 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir.
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 sene oldu. Şimdilik yine hobi olarak buradayım. Yarın burada bazı algolar vereceğim. İlgi duyan arkadaşlar üzerine sizde ekleyin güzel şeyler olur. Son 1 haftada EMU ile geldiğim noktayı paylaşmak istedim.
En büyük sorunum hashcalculate. Eski tiplerde Ok. Fakat yeniler de biraz farklı. Burayı da halledersek gerisi kolay olacak.
Herkese saygılar selamlar
serkanguzel (20-01-2017)
hocam çok sevindik bu habere sizden ricamız yeni çıkan cihazlara da btkcam konusunda destel verirseniz çok memnun oluruz sevgiler saygılar...
Source ve Algolar Btkcam Development bölümüne eklendi.
btkcam progdvb ile çalışıyormu bende plugin aktif ama kanalı açamıyor, dvbdream da sorun yok
(progdvb yi pogram filese değilde direk ''C'' ye kurunca düzeldi şimdi çalışıyor..)
Konu cemocem tarafından (15-09-2017 Saat 11:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: sorun halledildi
BTKCAM Acaba dreamstar master'e kurulum yapılır mı enigma2 lere kuruyorduk ara ama bu ciihaz için ?????
Yalnız enigma2'lere kurulabilir.
Doğru bilginin adresi...
Geneli ingilendiren sorulara PM'den yanıt veremiyorum. Katılımcıların yararlanabilmesi için,
sorularımızı açık alandan sormaya özen göstermeliyiz. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
|
Bookmarks